Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 297298299300301 407> |
Korisnik | |
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebolina, napokon si ga dočekala! I to prvo pa muš..., ovaj, hoću reći, bijeli!
![]() ![]() Štefice, pokapaj ga s par kapi odstajale mlake vode, a kad ovojnica omekša, pokušaj je nježno skinuti pridržavajući malca drugom rukom, ali pazi da ga ne iščupaš iz zemlje. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
predivan prvi cvijetic, meni se jutros jos tri nadziru da ce izaci ,jedan nikli ima dva jedva vidljiva listica a drugi kao da je u nekoj prozirnoj ovojnici koja ga steze
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Jupiiiii ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
aaa bijeli predivni je...još kad se otvori skroz uf
![]() ![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Sve isklijale izvadi iz plastenika na sunce i ako je preko dana dovoljno toplo,mogu biti i vani ali preko noći obavezno unutra.
|
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
cekam i ja,jel ta dva iznikla i dalje ostaju u plasteniku na suncu,a po noci u kuci
|
|
![]() |
|
stefice
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo dva pocela nicati, bas sam sretna,
|
|
![]() |
|
Nema razloga da ne niknu.Samo trebaju biti na toplom i svijetlom mjestu.Vlaga se najbolje vidi po zamagljenosti i kapljicama od kondenzacije.Ako je tako,ne treba dodatno vlaziti ni prskati da ne gnjile
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala Tea nema jos klice,samo ta mala zilica dakle cekam i dalje i makar 100 puta nadan ih pogledam
|
|
![]() |
|
stefice,kad počne nicati vidjet ćeš da se sjemenka počne podizati nad zemljom i podiže se svaki dan pomalo,ovisno o svijetlu.Tako ćeš najbolje vidjeti radi li se o nicanju ili ne.Ukoliko se sjemenka ne podiže (radi klice) još nije došlo do klijanja.
|
|
|
|
![]() |
|
prije 6 dana posijala,evo sad vidim nice nesto ,kao mala bijela zilica,samo u jednoj casici.ostalo nista.Sta je to nesto od adenijuma il je bilo sta u zemlji
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
probaj pitati irisicu
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Pozdrav, da li netko s foruma prodaje sjemenke ovih ljepotica??
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Sudeći po veličini pupova, moglo bi potrajati
![]() Znam kako ti je, prošla sam isto........... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Procvasti će oni već,vidjet ćeš!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Moje lijenčinice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 297298299300301 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |