Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 152> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je lijepo ali amarilis je poseban.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
hvala curke...petunije nisu imale cvjetove kad sam ih kupovala i mislila sam da kupujem žute, a one ispale neke bljedunjave
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
predivna kombinacija u teglama,koja ce to ljepota biti kad se razraste ...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Prvo sam se divila amarilisu i mislim si to je to. A kad tamo, ima još i još, a sve ljepše od ljepšega. Kombinirane tegle su već sada lijepe, a kad narastu bit će raskošne. Za bijelu posebno čekam da se razraste da vidim kak je elegantna.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
lijepe kombinacije za žardinjere si osmislila, heucera se baš lijepo zapjegavila, amarilis - divna boja, a sve ostalo cvijeće je čista 5
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Baš si lijepo poredala te manekene.
Heuchere za izložbu, baš su krasne, zdrave. Kćeri tvojih tradescantia koje sam udomila nisu ni do koljena svojim mamama. Al žive su i zdrave! I tvoja alojica jako, jako narasla, ima dvije bebe, od kojih je jedna otputovala na more. ![]() |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ovakav scindapsus još nisam vidjela, amarilis predivan, kombinacije u teglama vrlo zanimljive, a o koraljnim zvončićima - da ne pričam! Svaka čast!
Btw, ona tvoja tradeskancija mi se lijepo primila i napreduje. ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
krasno
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sve ti je predivno! vidi se da ti je cvijeće zdravo i da je u vegetaciji!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
englezica, zanimljivih cvjetića:
![]() alternathera i tradeskancije:
![]() ![]() i to je to ovog puta, pozdrav svima
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Heuchere su mi dosta teško podnijele ovu zimu pa sam ih sve odrezala do kraja...sada su svakim danom sve ljepše na proljetnom suncu dok im
ne postane prevruće i onda se sele u hladovinu:
![]() ![]() ![]() ![]() ljubimica ima cvetek:
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Na balkonu, kutić s čuvarkućama:
![]() na sjevernom balkonu sam u dvije dugačke tegle posadila svijetle petunije, bakope i srebrno smilje:
![]() u sredini između njih dvije je jedna s heucherelama i zlatnim smiljem, a u sredini je bordo oxalis:
![]() bakope su zaista krasne, krupnih bijelih cvjetića:
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Evo me, tu sam...hvala mojim redovnim posjetiteljima. Od novosti ima da mi je amarilis potjerao drugu cvjetnu stapku na kojoj je procvalo čak četiri cvjetova:
![]() begonija je tako naglo narasla da ne znam što ću s njom, ako ne zaustavi rast:
![]() i jedan lijepi scindapsis, dar jedne lijepe djevojčice:
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Di si Sara? Sigurno nam imaš još kaj pokazati. Čekamo
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
došla i ja na kavicu na terasu
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Retriver Sara,
izgubila sam se u tvojim lončanicama. Uhhh, koliko ih imaš! ![]() Kod tebe cvijeće buja i cvate, amarilisi su predivni. A senjski vrt mi je prekrasan. Nadam se da ti ova buretina i ledara nisu puno nanijele štete u vrtu. Opet će se on šareniti, samo da padne malo kiše. Jučer sam stala u Senju, pila kavu i razmišljala o tvom vrtu. Morala sam ga malo danas obići, makar ovako ![]() Šaljem ti lijepe pozdrave i ![]() |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Saro gdje si je skrivala? :D koja je to sorta?
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
meni je heuchera omiljena biljka
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Metlu u ruke i počisti sandučić
![]() Je lijepa je i fakat se vide pjegice. Još će dobiti malo ružičastih nijansi. |
|
![]() |
|
momentalno omiljenu heucheru fotkala sam danas na suncu, misleći da će se bolje vidjeti njene pjegice na novom lišću:
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |