Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala curke...petunije nisu imale cvjetove kad sam ih kupovala i mislila sam da kupujem žute, a one ispale neke bljedunjave
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sve je lijepo ali amarilis je poseban.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Meni je prelijep plavi zvončić, žuta orhideja, kukurijek
![]() Naravno i ostalo je
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasne biljčice,ne znam koja mi je ljepša,alternathera,tradeskancija,bijela bakopa ili englezica.
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Cijela postava na balkonu je prava izložba !!
Imat ću gdje pasti oči cijeli dan, ako me za uši netko ne odvuče van !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Heuchere, predivne. Gospon amarilis, krasan, a Engleskinja lepa cvetna (zar ti ne dobije usi, ustvari one bijele leptirice ? ).
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Kaj joj nisu vrapci dovoljni, kud još i uši i bijele mušice? Ima RS štapić za te beštije
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
wow!!!
heuchere su ti prekrasne ![]() a jako mi se sviđa i kutak s čuvarkućama, sve su mi draže te samozatajne biljke, ona šarena tradescantija ti je pravi bombon, ma sve ti je krasno ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Wow ne znam što bih izdvojila u gomili zdravih, lijepih biljčica
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
za bijele mušice imam uvijek spremnu bocu s raspršivačem u kojem je otopina sredstva za pranje suđa...za sada ih još nema, zapravo bila je jedna na fuksiji, ali je pokojna
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Sara imaš pravu kolekciju heucera...Ljubimica ti je pjegava, ona je stvarno posebna...Ja sam je lani isto nabavila od BB i sad je krenula dobivati nove listove...Zaslugom Triše i ja sam postala zaljubljenik i kolekcionar heucera, tako da ih imam u svim vrtovima...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
da, jagoda, amarilis je svijetlo narančast
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Draga, ak bu amarilis imal bebača bilježim se sa štovanjem! Ovo sa sredstvom za suđe nisam znala. Kakva otopina?Kaj ga miješaš sa vodom?
|
|
![]() |
|
ak bu bebača, tvoj bude
![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
fala
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
krasno ti je cvijeće,naranđasti amarilis je prekrasan ali hauchere su prelijepe pogotovo mezimica
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ti si stvarno genijalna ! Kad nebi znala da je to sve na balkonima rekla bih : divan , predivan vrt ! Fenomenalno !
![]() |
|
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
sretan puttttt
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ponovo sam malo prošetala ovim divnim vrtom
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |