Alstroemeria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 24> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
matilda, ja sam lani dobila rizome. posadila sam ih na 2 mjesta. na onom mjestu đe su imale stapku su se odma uhvatile i krenule, čak su lani i cvale. na drugo mjesto sam stavila same rizome, nikle mi tek ovoga proljeća.
mislim da i za tvoje ima nade, tim više šta je gomolj u redu. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Prekrasne boje cvijetova. Ne znaš koja je ljepša. Prošle godine sam ih ugledala na tržnici i kupila 2 sadnice. No bojim se da mi nisu preživjele.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
obozavam ih i jedva cekam da procvjetaju
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasne su sa tom svojom bojom!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moje alstromerie od prosle godine
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
draga antonija i moje sve boje su pustile gomilu listova a nigdje pupa treba pricekat jos neko vrijeme vecinom to bude u 6 mjesecu
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
tu kod nas nema nista boja osim crvene i ove boje vina bas mi je drago ako ces nabavit i druge boje pa c emo se razmjenjivat ja ti imam i crvenu pa racunaj da ti mogu dat kad se jos malo razgrana
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Jakafra nažalost nemam druge boje.Prošle godine sam kupila u cvječari rizome oranž i neki miks međutim nisam ih uspjela uzgojiti.Ovakvu bordo sam uspjela nabaviti u tegli i ona mi se održala.Nadam se da će ove godine u prodaji biti i drugih boja, ali to su obično niske sorte, a ja bi htjela tu višu sortu, jer navodno uspjeva u vrtu.Pokupovat ću sve boje koje budem našla da imam za razmjenu.
|
|
![]() |
|
moje su izrasle u cijelu šumu! niđe nema pupa. neznam je li ih već trebalo biti!
|
|
|
|
![]() |
|
ja ti imam ali skroz svjetlu ako ti treba koju jos boju imas
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Obožavam alstroemerije, imam ovakvu bordo od prošle godine još mi ne cvate,ali ima lijepo zdravo lišće, rado bi je razmjenila ako neko ima onu višu vrstu lila boje.
|
|
![]() |
|
jao jagoda trazim zutu vec duze vrijeme i nigdi je samo sam je u vokia nasla al on je predaleko kako si ti do nje dosla
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Moje alstromerije su krenule sa listovima, ali ne sve..Nedavno sam u Pordenone kupila žutu - luteu, baš me zanima da li će cvjetati i kada iako još nije niti izašla... |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepa je ova boja....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
BUDEMO SE TRAMPILE IMAS LI MOZDA BIJELU
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
puno hvala na pomoci
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jelka prekrasne su, ovu boju još nisam vidjela uživo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |