Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 134> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gricka prekrasno izgleda, baš je slikano za 5
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Danas se konačno počeo otvarati
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
nikad,puno je hibrida i sinonima...
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Hannah87 je pogodila.
Ja sam mišljenja da je Rebutia mentosa, a po boji cvijeta mogao bi biti njen varietet purpurea. Pinus rod Weingartia je pripojen Rebutiama tako da ti je ona Weingartia neocumingii u biti Rebutia neocumingii. |
|
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Meni liči na Rebutiu mentosu ili Rebutiu flavissimu.
Edit: Kaže cactiguide.com da su to sinonimi ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Ja sam svojedobno naletjela na nju u Konzumu i kupila dvije nije mi još cvala druga koju sam poklonila prijatelju je cvala nadam se ove godine.
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasan je Pinus!!
![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Miss M. tko zna, zna ! Weingartia neocumingii, bravo.
Zanimljivo je da taj kaktus ima 5555 sinonima. Tko god ga je prvi puta vidio dao mu je ime. Čitam da ga istovremeno svrstavaju u rod : Weingartia, Rebutia, Sulcorebutia i Gymnocalycium. Uglavnom kod ID skoro da ne možeš fulati. Što god da kažeš rod si pogodio. Malo šale ali skoro da je tako. |
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
Pinus predivna je
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
@mali kaktus, veči dio kaktusa držim vani već 2-3 tjedna. Manji dio je ostao za sada na južnim (sunčanim) prozorskim policama. U stvari premjestio sam van one kaktuse koji su silom prilika prezimili bez svjetla u garaži.
@Klimatis, znaš da su slučajno zime malo toplije ne bi imao ništa protiv. Potrošio bi koju litru lož ulja manje i kupio koji kaktus više. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Rebutia krainziana po meni. Već cvate, dobru neku klimu imaš
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,slatka rebutia
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() |
|
mislim da ces ju cak lakse ID kad naraste bar malo, stvarno je malaaaa
|
|
![]() |
|
@mali kaktus, @tara, miriši na sve tri lophophore. Zadovoljan sam da je lophophora. Matucane se ipak lakše nabave.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |