Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dosta priče, sljede slike
Allysum
![]() "Kanzan" u cvatu
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Svih lijepo pozdravljam i zahvaljujem na šetnji vrtom..... Kamenjar....drago mi je da si se javila i da ti se kod mene sviđa. I ja jako volim proljeće iako mi se sve više i više počinje sviđati i jesen s kojom prije par godina nisam baš bila oduševljena. Dođi opet, bit će slika.... Carol....merlin tj. mrkva je lijepo niknula i nadam se da će na jesen bit baš kako sam mu govorila dok sam ga sijala "dug, debel, dug, debel...."
![]() Ajama.... lijepo da si i ti svratila...imam veliku površinu vrta ali je podjeljen na više cijelina i svaka ima svoju priču tako da je i zanimljiv, Posla je puno ali veseli...
Moon....baš mi je drago da si čitala članak, čim stane kiša idem sredit drugi dio kamenjara.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Čitala sam tvoj članak u Tramontani -
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma vrt je definitivno sve ljepši i ljepši
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno je prosetati tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
što reći osim predivno, proljeće je najljepše kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Uvijek je lijepo na tvojoj hacijendi.
Krasni su ti tulipani i zumbuli, kod mene uvijek zumbuli već odu, kad počnu cvjetati tulipani. Ipak, ništa bez grote, ona me uvijek oduševi. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga vrt ti je svake godine sve ljepši i ljepši!
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Korijenko, kamelija, patuljaste perunike i cijeli vrt su ti tip-top ili kako ti velis pic,pic.
I povrtnjak je ko po spagici, sad se vec sigurno sve zeleni, a i mora kad je bilo: "dug, debel, dug, debel" (jel tako ide ? ).
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
korjenko,pa kod tebe je sve savršeno.bravo
čini mi se da imašdosta veliku površinu vrta
|
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
PREKRASNO !!!!!
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ne sjecam se da sam ikad pozdravila vlasnicu ovog vrta,ljetos sam se divila ovom vrtu,pa me je jesen osavila bez rijeci ,pa prelijepo proljece kod tebe..e pa red je i da se javim ,ako vec posjecujem tvoj vrt...imas vrt koji bi svako pozelio,svaka ti cast na trudu i radu....imas savrsen vrt
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Puno posla, no rezultati su vidljivi. Tulipani su prekrasni, a tek cvijet kamelije, divno
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala ti, puno mi znači tvoja pohvala ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sarajka..., trsi su već povezani, od kako nema mog tate sređuje ih jedan naš susjed jer moj šogor kao ni MM nemaju pojma oko trsja a ja bih još i znala jer sam često bila uz tatu kad je rezao, povezivao, špricao i redio trse međutim s time je puno posla, moraš se kroz godinu puno puta tome posvijetiti a ja već sad sve na knap stignem. Tu gdje mi je sad povrtnjak bio je cijeli red trsa (na početku moje teme su i slike) ali mi smo ih predlani sve izvadili i sad je tu samo povrtnjak. Trebalo ih je pomladiti i održavati a kako sam rekla to nitko kod nas ne zna. Ja imam jednu brajdu malvazije iznad šterne i to MM ima prijatelja koji je za to maher i on nam ju svake godine sredi.
U sljedećoj turi slika napraviti ću i par slika trsa i brajde pa možda ti tako pognem..... M.Kaktus....Pedro je već odavno vani na svojoj poziciji i razmišlja koliko će ove godine cvasti, možda bude i preko 30 cvjetova ![]() Ana... to kod tulipana je Rabarbara (povrće), od nje ja radim štrudel, kompot.... Pred nekoliko dana gledala sam emisiju od Jamie Oliver, cijela je bila posvećena rabarbari od uzgoja do pripreme raznih jela i slastica. Biljka je ukusna i ljekovita, malo je kiselkastija ali to se nadoknadi sa šećerom ili medom. Inače konzumiraju se samo peteljke..... Anaida, Nataly... ![]() Free.... vidiš to ti je dobra ideja premda sam ja mislila na svaki krak posaditi dragoljube pa da vise, imala sam lani od Anaide i baš su mi se zasviđali ![]() Anastazija......ovih dana sređujem jedan kamenjar kod prijateljice, isto je tako "na padini" pa kredem ideje od dva takva najljepša kamenjara na forumu , tvoj i od Bergenije !! |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kao i uvijek prekrasno ![]() Mogu si misliti kako miriši kad prođeš kraj zumbula. Ja ih imam puno manje, pa ipak prekrasno miriši kad sam kraj njih. Baš ih volim! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
U ovu predivnu svijetnu posudu ja bi okolo tulipana dodala one kampanulice koje imaš posađene kraj stepenica !!!! Zamisli ono plavetnilo oko ovih tulipana !!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga susjedice, kod tebe je zaista krasno.. Tulipani, zumbuli, povrtnjak, mini tulipani i mini irisi.. Sve mi se dopalo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Tulipani su ti divni. Jesi ih lani posadila ili su tu već duže vrijeme? |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Prekrasno ti je cvijeće, a i cijeli vrt. Šta je ovo veliko lišće iza tulipana, koja je to biljka?
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |