Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lovrina okolina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lovrina okolina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 120>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 20:42
...lantana za 5...kn

i još neki noviteti s placa..

runolist...

bijelo srčeko...

rozo srčeko...

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 20:35
Jako dobar fotićClap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 20:32
...opet malo igre...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 20:24
malo bijelo...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 20:20
A kad sam vidjela iz daljine nekaj ljubičasto s šebojima, mislila sam da se "stvoril" u mome vrtu ljub. šeboj---a to je mala lunaria...i ona je lijepa, ali...

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 20:13
Evo me, i ja danas šetam  našim-vašim vrtekima, divim se proljetnoj ljepoti i našoj ljubavi prema cvijeću i ostalim biljkama...

Prošetala sam, maločas i svojim, vani...i eksperimentirala s fotićem...

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 11:43
smile64Ja samo šetam po vašim vrtovima i divim se!
Danas je takav dan,a kako ti?Tvoj plavi cvijetić već je veliki dečkoClap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2012 u 09:04
Sve rascvjetano,posebno mi se sviđa kamenjar a i mali cvjetek u plavom,ako dobro vidim pomaže u zaljevanju.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2012 u 08:37
Ja sam negdje kasno u ljeto kupila hibiskus u Kau.....,dugo mu je trebao da se navikne na moju klimu,ali od onda cvate cijelu zimu.Dakle,samo malo strpljenja.Tongue

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2012 u 08:06
Confused, da i meni ne otvara cvjetove...do sad mi nije otvorio niti jedan pupoljak, no meni ne otpadaju!...onak je baš sve kak je bilo kad sam ga donijela doma! ...
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 22:49
Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

pa ti imas i lavandinjak i irisinjak .znas li hoce li ti irisi tako mali cvjetta vec ove god ,i moji su takvi pa sam malo skepticna ocel uopce cvjetat ..ovi hibiskusi su predivni isti moji,ja kupila neki dan i za sad se dobro drze 

Kamenjar, većinu sam ih lani dobila, sad su već "veliki"...nekolicina su već lani cvali...nadam se da će i tvoji...
...hibića sam i ja neki dan kupila u Kauflandu!...stavila sam ga van na terasu, i kako ti veliš, dobro se drži, iako ja nemam sreće s njima!

vratila se ja kod tebe da vidim za hibiskus..i moj je iz kauflanda,lijep je ,al me cudi da ne otvara cvijet ,nego mu pupoljak otpadne...jeli se i tebi to desava.
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 22:29
Fala free na pusi,al kad bi znala kak on ne voli pusanje....

A sad mojih par vanjskih, dragih dotepenca:

mali kaktus, pogleč me...

mysti...jesam mali, al mislim na tebe...

...kontesa...

bigi...

...jagoda...

...riječka ekipo.

...moja stara susjeda....starinski vrtni asparagus...

...za jedan krug i previše..hvala vam dragi ljudi!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 10:04

Lijepo mi je prošetati se kod tebe, napasem oči, i vidim prekrasnog cvijeća !! A usput ostavim Lovreku smile78  na črleni liček !!!

Moram ti reči, Wink, I mojem-tvojem šeboju se pojavio jedan žuto-crvenkasti cvijetić !!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 08:24
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Proljetno veselje je kod tebe!
Kak je krumpirko?

Ovaj put su me šeboji iznenadili...lani je bil, onak, žuto narančasti, a sad uz takve, imam i crveno smeđe...hvala majci prirodi!
..onaj starčić- krumpirko ne daje još znakove života, al ima dva mala-mala, tek iz inkubatora , na tavanu, oni su super, čak je jedan imal već cvjetić!
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 08:22
Originalno poslano od člana gospina trava gospina trava napisao:

Kaj treba napraviti da tvoj vrt preselim k sebi?Znam puno delati.

Ma kaj bumo selili vrt, ti dojdi!Heart
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 08:22
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Lijepi pokućarci i vrtno cvijeće počelo rasti,a kako će im tek danas poslije kiše lijepo biti.smile92
Lovrek,stigle su lasteHeart

eTO, VIDIŠ, POSLALA SAm kišu tebi i Međimurcima!
aLI, kod mene još nema lastavica, šmrc!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 07:51
Proljetno veselje je kod tebe!
Kak je krumpirko?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 07:47
Kaj treba napraviti da tvoj vrt preselim k sebi?Znam puno delati.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 05:44
Lijepi pokućarci i vrtno cvijeće počelo rasti,a kako će im tek danas poslije kiše lijepo biti.smile92
Lovrek,stigle su lasteHeart
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 23:19
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

pa ti imas i lavandinjak i irisinjak .znas li hoce li ti irisi tako mali cvjetta vec ove god ,i moji su takvi pa sam malo skepticna ocel uopce cvjetat ..ovi hibiskusi su predivni isti moji,ja kupila neki dan i za sad se dobro drze 

Kamenjar, većinu sam ih lani dobila, sad su već "veliki"...nekolicina su već lani cvali...nadam se da će i tvoji...
...hibića sam i ja neki dan kupila u Kauflandu!...stavila sam ga van na terasu, i kako ti veliš, dobro se drži, iako ja nemam sreće s njima!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 120>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.