Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ksan & Bilje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ksan & Bilje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 38>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 17:44
Stvarno si bila vrijedna,nigdje ni travke,a sve lijepo uredno.Vide se rezultati tvog truda i znoja.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 15:56
teglice su krasne a vidim neke su i stanovnike dobile... sad ste me zarazile pa sam i ja danas kupila vreću cementa i krećem čim malo otopli, nekako mi se i neda po ovoj zimici u garažu..
povtnjak će biti pravi, super je kad imaš mjesta za barem malo pravog domaćeg povrća, to je nezamijenjivo bolji okus i miris..
belica,zagreb
Na vrh
sagare22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 185
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sagare22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 15:49
Ksan, sviđa mi se. Klinčići mi do Zagreba mirišu
Originalno poslano od člana Ksan Ksan napisao:

A posađen bijeli luk i mrkvica po sistemu EN

Kakav je to sistem "EN"?
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 15:01
Čini mi se da bih ovu baranjsku zemlju prepoznala i da ne vidim ovaj potpis "Baranja". Moj muž je iz Baranje.

Ksan, imaš krasno bilje, baš si vrijedna, uživaj u cvijetu i plodovima
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 13:42
vrijedne ruke i rad s ljubavlju za tvoje biljeBig%20smile mora uspjetismile57
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 13:20

''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 13:13
Originalno poslano od člana gospina trava gospina trava napisao:

čestitam na teglicma i bilju

Hvala Gospina trava Smile Biljkice mi se drže a teglice nisu baš reprezentativne ali su moje i mojih ruku djelo Heart ali što je još važnije mogu poslužiti svrsi Wink
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 13:10
Evo i slikice povrtnjaka Smile

Nešto se je i radilo, nema više travice. A posađen bijeli luk i mrkvica po sistemu EN Heart

U prednjem vrtu posijana trava - dosta je bilo kopanja Smile a iza Narcisa ima još malo mjesta do zida i tu su posijane Margarete, a pored Preslica posijan je Neven.

Ove dvije ruže ne mrdaju s mjesta Westerland penjačica i Double Delight Unhappy

Ali zato su ove tri Heart
Don Juan i Schwanense dok ne procvijetaju neznam koju sam gdje posadila Embarrassed

Rhapsody in blue

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 12:59
čestitam na teglicma i bilju
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 12:53
Danas kišica smile76 konačno.
Evo malo kišnih sličica.
Asparagus i palmica na tuširanju Smile

Hibiskus

Hosta i Graničica

Hosta

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 03:58
Anastazija hvala na posjeti Smile je teglice su mojih ruku djelo. Radila sam ove zime dosta toga, sve su više manje iste (jednostavne) samo se razlikuju po veličini. Na ovoj slici su samo neke, još im samo treba ošmirglati rub i to je to neću ih ništa bojati Smile bar za sada.

Uskoro će biti cvijeća za saditi u njih pa će biti još novih slikica.

Belica, posla ima baš kao što si rekla. Ovih dana se samo čupa, čupa, čupa i okopava Smile polako me već sve boli, ali sam sretna i više uživam nego dok smo bili u stanu.

Još sutra bi trebalo jednu veću površinu ispred kuće od cvijetnjaka pretvoriti u travnjak (previše mi je to posla za okopavanje pa će sad MD kosit) Clap a na rubovina će i dalje ostati cvijeće.

Bebice su dobro, naziru se listići (pravi) od kadifica, prkos se i dalje bori Thumbs%20Up Zadovoljna sam.

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 16:29
kod tebe će biti posla ko u priči, ali i uživanja u plodovima rada. kako napreduju pikirane biljčice ?
belica,zagreb
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2012 u 14:12

Sviđaju mi se teglice u kojima su klinčeki. Jel to tvoj ručni rad ?

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 01:19
Originalno poslano od člana gospina trava gospina trava napisao:

Prekrasno Ksan

Hvala i dođi mi opet Heart

Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

Prekrasan vrt.

Hvala, trudim se Smile

Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

bit će svega za papati , koliko vidim i kod tebe suho 

Danas palo malo kišice  Clap nadam se da će sad biti bolje iako mislim da bi trebala danima padati da se sve oporavi.

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 01:08
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Istina, najteži dio posla u vrtu je pljevljenje, barem meni. Koja je to gnjavaža! Zato je dobro zastirati tlo sijenom ako ga imaš. Kad biljke malo narastu, stavi oko njih sijena. Vidim da ti šparoge lijepo rastu, ali i za njih možeš koristiti sijeno. Prije nego krenu nicati, nabaci na tu gredicu starog sijena i komposta. Šparoge su probitačne i kroz sve to ti one rastu, a nemaš korova za pljevljenje. Do iduće godine se to sijeno pretvori u humus pa se ciklus ponavlja.

Hvala na savjetima uvijek dobro dođu. Sijena imam malo ali biti će dosta (mora Smile) a komposta će biti tek u jesen ili proljeće ne znam kako to točno ide. Ovaj se skupljao cijelu zimu i sad miruje, a novo skupljanje kreće s prvim čupanjem trave Confused

I da posebno hvala na ovome za šparoge jer njih sam dobila tek prije koji dan i o njima ništa ne znam. Samo su mi rekli da ih sad ne berem nego da ih pustim ove godine da rastu smile68
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 00:46
Susjedova voćkica

i dali znate što je ovo Stern%20Smile

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 00:41

Noćni posjetitelj Smile

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 00:37

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 00:34

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 00:31

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.