Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 172> |
Korisnik | |
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Savršeno,sjajno....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala kerber puno
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
pa kad prije? ![]() jako mi je interesantan rub tanjura... to je bilo tako ili si bila majstorica? pokušavam odgonetnuti što je na rubu i kako je to izvedeno, ali mi ne uspijeva... radovi posebni, kao i uvijek... ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Bobyca ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 63 |
Tanjuri su prekrasni!!
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam drage moje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Diiiivota radovi
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Prekrasan komplet sa maslinama
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Komplet je krasan, a kome se ne bi svidjelo tako nešto lijepo Super da si se vratila i da ćemo ponovno uživati u tvojim radovima. Tanjuri su mi baš posebni, nikada ne bih rekla da su kartonski...nisam nikada vidjela takve....
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
jako,jako lipo
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam cure
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
potpisujem sve što su cure već napisale... ![]() ne vidi se da je bila duuuuga pauza... radovi su prelijepi ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Kartonski tanjuri!!!??Prvi put čujem i vidim.Odlično su ispali.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Komplet sa maslinama je super. I da, kartonski tanjuri???
Koliko su debeli?? Samo za ukras?? Crno bijelo-uvjek elegantna kombinacija ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Dobro nam došla!
Vjerujem da ti je bilo lijepo sa dječicom, a sada se malo tješi radeći. Sve ti je prelijepo, kao i uvijek. Svrati u Galeriju po salvete. |
|
![]() |
|
hvala vam drage moje na posjeti i komentarima
E.Buba poslala sam ti juce mail.pozzz
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() svaka čast, majstorice... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala draga klara
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |