Triša piše dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 40> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zašto je zginula jedna slika s tvog posta?
Verbenice su preslatke... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne znam što se događa sa slikama, malo, malo pa netko koju obriše.
Ali ne mogu oni obrisati, koliko ja mogu slikati i objaviti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Stvarno kamo nestaju slike
|
|
![]() |
|
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Trišice ideje su ti super, vidim da i ti eksperimentiraš s ploćicama, kad nađem vremena ću uslikati svoje vaze od preklani.
divne ideje imaš. i ono s crijepovima me oduševilo. ![]() |
|
Life is like box of chocolate...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša, samo da znaš da te ja pratim što sve radiš!!!
A verbene su mi prelijepe, i ja ću ih ove godine prvi puta kupiti- jedva čekam!!!
Inače neću se ponavljati sa komplimentima- originalno kao i obično!!!
Super!!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Danas čim je provirilo sunce, otrčim po stepenicama u moje malo dvorište, koje je doslovce već prepuno, a sad tek nastaju problemi. Treba presaditi roza trubice, kalifornijski mak, kadifice, dvije vrste astera, noćurke, sve to mi je SilveK darovala, puno se tih sjemenki primilo i sad treba naći mjesto tom nadam se prekrasnom cvijeću. Odmah sam našla prazno mjesto, gdje se nija uhvatila crvena pupavica, što mi je jako žao, pa sam tamo presadila dio kaliforniskog maka.
Kadifice sam stavila u rupice dvije cigle, tratinčice ispod klematisa i tamo ispod ljiljana i gladiola i kala i naravno imam ih još hrpetinu.
Ostalo još nisam stigla jer je počela padati kiša pa sam zbrisala u kuću.
Sad smišljam kako ću uz rub staze napraviti još pokoji kameniti vrtić, jer te biljke moram ovih dana prorijediti.
Slika nemam jer pada kiša - možda kasnije, a nije ni jako važno - biti će sutra.
Da naravno da sam već veliki dio namjenila za vikendicu, a i obećala prijateljicama.
No to su još male i nježne biljčice, pa nisu za transport - počekat ćemo još desetak dana.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ma buš ti našla mjesta za sve to.... Jedva čekam slike.
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.....jer ako i kojim slucajem fali mjesta, moze se preseliti malo nize ima jedan prazan i pust
![]() fali samo deva
|
|
![]() |
|
Evo mene kratko da dam izvještaj dvorišta u Rijeci, jer ću imati puno posla u vikendici, pa ću se javljati od tamo.
Jučer sam napravila oko vrtića - jedan novi vrtić, jer mislim u njega posaditi tratinčice okolo kostriša. Tratinčice sam sijala i imam ih hrpu, čim malo narastu rasporediti ću ih okolo.
![]() Sada ćete se pitati što predstavlja prva slika, ali kad vidite ostale sve će vam biti jasno.
![]() ![]() ![]() ![]() Evo shvatili ste imam dosta petunija, surfinija ,verbena, pelargonija koje će biti viseće, pa sam se dosjetila da ih objesim na stupove koji mi čine ogradu između mreže, a mm je njurgao, ali je na kraju sve napravio prema mojoj sugestiji, još je nešto doradio, pa je ispalo super - a tek kad se cvijeće počme spuštati i kad bude u punom cvatu - tko će se samnom.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
al ćeš se praviti važna kad to procvjeta
![]() al neka-imaš pravo na to zbog svih ovih dobrih ideja ![]() |
|
![]() |
|
Super ideja kako dobiti još više prostora za biljke!
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Bravo Triša, ideje, ideje.,...
Ove godine i moje surfinije idu u zrak.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prava stvar, ali i ja imam ideju za moje viseće cvijeće...
Samo moram muža nagovoriti da mi to napravi - jedva čekam.
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Ah ti MM -ovi...Svaki muž --- PUŽ !!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
gejsha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
manči koliko ti muževa imaš
![]() ![]() svka čast, jako ljep vrt imaš i zbilja znaš sve iskoristiti da se nista ne baci. |
|
![]() |
|
Ha - ha, mislila sam na muževe svih forumašica.....a kad tamo ispalo da sam u haremu sa MM- ovima......
![]() |
|
![]() |
|
gejsha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
ahh taman sam pomislila -blago njoj, što se cura snašla,samo kako to sve stigne podmirit-
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Znala sam da ću kad tad završiti u haremu, ovakvom ili onakvom.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |