Vrt moje prijateljice |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 23:20 |
Lijepa gesta Nuna jer šteta je takvu gredicu ne pokazati drugima. Vjerujem da ćemo još sličica vidjeti
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zumi je hvala vam kad ste posjetili moj vrt i bice jos razloga za posjetu jos jednom hvala svima.
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasno je cvijeće i lijepo ozidano, svaka čast ua nunu i prijateljicu
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
vrt je fantazija
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Pametna ideja, jer mnogi nemaju priliku da pokazu svoje cvijetnjake i vrtove, naravno uz dogovor vlasnika, reci prijateljici da joj je vrt pravi mali raj, sve pohvale
![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
lijepa gredica,krasno ozidana
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Ako tema već postoji molim administratora da je premjesti.
|
|
![]() |
|
Ovo je vrt moje prijateljice Zumi.
Ako i Vi imate slike vrtova svojih prijateljica ili nekoga koga poznajete a oni iz nekog razloga nemogu da pokažu molim da mi to za njih uradimo. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |