dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 148149150151152 222> |
Korisnik | |
darijaz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mali kaktus ljepo ti je cviječe jeli taj plučnjak trajnica jako je zanimljiv .
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Onaj mali sedum izgleda kao raskošni grm zelenih ružica, a narcisi su prelijepi, ovaj posebno!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Klimatis,sve moje čuvarkuće su vani
![]() Darijaz,plućnjak je trajnica,on raste i u našim šumama
![]() Svima hvala na posjeti i dođite mi opet
![]() Sinoć je nakon dugo,dugo vremena i kod mene pala kiše,cvijeće je odmah živnulo
pogledajte koliko tu bude cvjetića
ovo je sedum buritto,star malo više od godinu dana,toliko nu je trebalo da naraste od sitnih bobica koje su pale sa starijeg brata
maćuhice je lijepo oporavile od zime
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno cvijeće,a sedum buritto mi se posebno sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
zar ti je burito za godinu dana tako velik porasto,predivan je..ono sa zutim cvjeticima jeli to divokozjak ? gle i kod tebe dicentra cvjeta ,ja svojoj ocito nisam pogodila mjesto jer polako raste i jos nema naznaka od cvjetanja
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Maris
![]() Kamenjar,ti si tek sad posadila,malo se strpi,ja sam lani bijeloga sadila i dugo mu je trebalo da procvate
![]() |
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
neznam mali kaktus i kikac je posadila kad i ja i njeni uveliko cvjetaju..mislim da sam ih stavila u previse skrtu zemlju..vidit cu,ako ne budu cvali ,premjestim ih do godine
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zaista je sve živnulo nakon kišice minulih dana.. Radosno sam prošetala tvojim proljetnim vrtekom! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ja sam prošetala. Baš ti je lijepo u vrtu.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
vrt ti je prekrasno rascvjetan, nadam se da će biti kiše i kod tebe ovaj tjedan pa da ćeš bar zalijevanje moći izbaciti
narcisi su predivni, puno vrsta ima, baš su sve lijepe plućnjak sam i ja nabavila lani, ali moj je u tegli, nekako mi je sigurniji za zalijevanje i hlad kad ugrije ljeti ma sve ti je lijepo ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
cvijeće mi je divno ali ovo sa sitnim plavim cvijetićima mi je posebno slatko, možeš li mi možda reći kako se zove? |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Vrt se proljetno zašarenio, prekrasno cvijeće.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tek mi je komp popravljen a već jurim u tvoj vrtek!!! Kak su tvoje cvječkice živnule poslije kišice !! Sve ti je ljepši vrtić a ja ti pozdravčić ostavljam !!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Hvala vam što šečete mojim vrtom,no ima i tužna vijest.Danas ujutro na -3 moje roza srdašce se smrznulo.
![]() Belica,to je plućnjak,ima plave i roza cvjetiće.
![]() |
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
uuuu, došla sam ti pohvaliti cvijeće a čitam da je bio smrzavac. šteta jest ali oporaviti će se!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasno ti je cvijece al narcisi su naj naj prekrasnu zbirku imas
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
... mk...baš mi je žal za srčekom!
...bude on tebi sigurno daroval još srčeka ove godine.. ...moj je tek 5 cm iznad zemlje! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prošetala ja tvojim vrtom i sve pohvale za cvijeće ,a posebno tulipane.
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Vidjevši pred Uskrs slike tvog srdašca, bila sam sretna kak je lijepo i tužna jer moje još nije izašlo, ali sada kad veliš da je smrzlo, sada sam žalosna kaj je tvoje smrzlo ali i sretna kaj moje toliko kasni !! Dok je u zemljici mraz mu nemože ništa !!!
Mojoj mami su smrzle mahune pokrivene duplom paučinom !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
došla sam se odmoriti u tvoj vrt ..slike su predivne..
![]() šteta što je mraz uništio ali ja mislim da će se oporavit |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 148149150151152 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |