Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali gradski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali gradski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 19>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 14:53
I to posađena oko Božića.Prije sam je znala saditi u finu duboku zemlju pa bi se načekala godinama da procvjeta.Po savjetu našeg forumaša trave posadila sam je u plitko i na kamenje.Evo rezultata.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 14:26
Zaista divan pogled. Ne mogu vjerovati da tebi perunika već cvate.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 14:08
Obožavam ovaj pogled.Nakon slikanja sam porezala travu tako da su tratinčice došle još više do uzražaja.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 14:05
Lanjska perunika.Kao da joj nešto fali.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 14:02
Jako se veselim da mi je u toj nekvalitetnoj zemlji procvjetala roza ciklama i nedavno posađena perunika.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 14:00
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 11:45
Tu sa strane vidim i muscari!!??Veselim se.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 11:39
Što je ovo??Toga lani nije bilo tu.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 11:37
Izgleda da će hortenzija biti ljepša nego lani.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 11:36
Ova starinska ljepotica je preživila led.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 11:35
Otkrila sam da mi uz ulaz u dvorišta fale 2 grmića djeteline!!??Pa kome to treba kada svugdje raste ko korov.Mislila sam niknuće.Da sam znala da neće bila bi ih odavno nadomjestila drugim.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 11:32
Nakon 2 mjeseca je palo malo kišice pa je sve živnulo.Cvjetićem me razveselila natalijina ajuga.Nisam joj se nadala.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 11:29
Ne trebam ga rušiti.Izgleda da je samo palo.Jedna briga manje.Samo je sada mocira opasna jer stoji u zraku.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 13:25
SVE biljke ispod određenog balkona su riknule!Ermm
Krumpirko,felicija,lavanda,pustinjska ruža,dva žednjaka i neke sitnice kojima neznam ime.Goji je jedva živ.
Posadila sam nešto sukulenti i lukovica,nabrala sam ljubičica i malo pograbljala lišće i smeće.Tri puta sam glavu razbila u mrtvo drvo.Odlučila sam da ću ga srušiti konopcem iz daljine da me odron kamena ne poklopi,a onda ću odlučiti što ću dalje. 

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2011 u 14:50
Navratila i ja dušice, da vidim kaj se radi!!  A ti vrijedna kao uvijek!!

Valjda će se stanari opametit jednom i ne zatrpavat ti smečem tvoju malu oazicu za fitnes!!  Jer očito nemaš gdje u njoj popit kavu, samo se razgibavaš u njoj!!smile113

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2011 u 09:39
Pada mi napamet da očistim i sredim nekako taj dio mocire pa da dobijem još bar metar vrta.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 11:49
Uuuuhhh,dobro da babin zub nije i tebe povukosmile182Bit će teže ali greška je ispravljiva.Glavno da si ti živa i zdravaThumbs%20Up
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 11:39
Koja greškaaaa!smile42
Ovo suho stablo mi je do sada bezbroj puta skoro iskopalo oko.I ja,pametna,idem slomiti vrh i naravno povučem cijelo stablo za sobom i srušim pola zida koje je ionako ko babin zub i samo čeka da nekome slomi noge.Ne znam što ću.Da bi ovo sredila trebam pomoć jer su kameni blokovi jako teški.

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 11:39
Kiki,odlično si se snašlaWinkLjepi prostor,a kad ga dotjeraš bit će prekrasansmile71Svakakvih ljepih biljčica tu imaHeart a drago mi je što su ti perunike procvjetaleClap
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 11:34
Nove perunike.Tamno plave.Cvjetaju od Uskrsa pa nadalje.Jako dugo. 

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.