Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 158159160161162 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grota pred kućun.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Alisum, "Canzan" prekrasno rascvijetani kod tebe!!! Ja ću, s njima kod sebe, debelo kaskati za tobom !!!
A vidim da bi se u mene našlo nešto raznih phloksića, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EEEEEEEEEEEEEEE, ovih phloksića nije bilo kad sam ja pisala gornji post !!! Sada me jesi prešla !! Ali još uvijek imam nekaj kaj ti nemaš !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A zakaj nisam vidjela ovu grotu kad smo bile kod tebe !!!! A , znam, vještice nas poplašile !!!! Upadam ti u stavljanje sličica, ali zato sam ugrabila jedan kaffe, jel klupica pored palme spremna, ako već breze nema !! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ne mogu ti reći koliko me tvoje grote uvijek oduševe. Prekrasne su ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
predivno
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sviđa mi se oblik grma japanske dunje
![]() bravo za povrtnjak ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ah...koji prirodni kamenjar.slavonci mogu o tome samo sanjati
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno je kod tebe u svako godišnje doba, no proljeće zeleno i rascvjetano uvijek mami uzdahe. Tvoja grota, to sam već puno puta napisala, no što mogu, moram ponoviti, oduševljava me, kamen i biljke - ne mogu im odoliti - divno
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Korjenko ovaj tvoj prirodni kamenjar je prekrasan.Ja sam svo kamenjar slagala cijeli dan i nikad neće biti takav.I svo to cvijeće mi izgleda ljepše.Sve pohvale s moje strane.
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
također, ostavila sam oči na kamenjaru a i mali djelić srca. Sanjam kamenjar, ali nikako da se i upustim u izradu jer zaista neznam gdje da ja u Zagrebu nađem takvog velikog kamenja. ja si mogu sam u teglici pješčanik slagati..
a kad mužu spomenem da bi mogli s mora dovlačit kamenje... ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
korjenko predivne su ove tvoje grote i naravno panoramski prikazi
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kakav kamenjar,grote su prave
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Cini mi se ili su se praznine lijepo popunile na groti :) bas lijepo izgleda tako rascvijetana!
...kamenja ima za izvos, samo si ga dodite uzeti :) |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Dado 84, ........kamenja ima za izvoz, samo si ga dojdite uzeti ....... i tvoj potpis ....uljepšali su mi dan ali i noć !!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga susedice moja, uvijk nas oboriš s nogu slikicama!
Pa sjednemo na grotu i odmorimo malo..
Reci mi kako održavaš alysum, ja ih imam od lani a ove mi godine prvi put cvatu žute loptice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Drago mi je da vam se grote sviđaju, ova mi je u vrtu i najljepša i to je samo njena trećina ali i najljepši dio, zadovoljna sam kako su je kamenjarke obrasle. Sa ceste se ona u kompletu vidi tako da smo ove godine ja i sestra sredile i njen daljnji dio da bude sva ovako lijepa..... to je ipak "AS" u mom vrtu Free.... to je odlično da ti imaš nešto što ja nemam
![]() Anaida.... od kad sam allysim posadila pred par godina na to mjesto nisam ga ni pipnula, jedino ga znam pošpricat jer njega rado napadnu one bijele uši i one se nasele ispod lišća tako da primjetiš tek kad ih je već mali milion. Rekli su mi da se jako lijepo razmnoži sjemenjem, nisam još probala a imam samo ovaj jedan, skupit ću sjemenja...
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasan kamenjar pun boja!!
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Hvala Klimatis ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Satima sam šetala kroz tvoj vrt
![]() ![]() Svako godišnje doba je posebna priča - posebno obožavam tulipane, kadifice i krizanteme i u tom svemu sam uživala kod tebe. Hvala ti na tom ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 158159160161162 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |