Ksan & Bilje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 38> |
Korisnik | |
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anastazija hvala na posjeti
![]() ![]() ![]() Uskoro će biti cvijeća za saditi u njih pa će biti još novih slikica. Belica, posla ima baš kao što si rekla. Ovih dana se samo čupa, čupa, čupa i okopava ![]() Još sutra bi trebalo jednu veću površinu ispred kuće od cvijetnjaka pretvoriti u travnjak (previše mi je to posla za okopavanje pa će sad MD kosit) ![]() Bebice su dobro, naziru se listići (pravi) od kadifica, prkos se i dalje bori ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
čestitam na teglicma i bilju
|
|
![]() |
|
Evo i slikice povrtnjaka
![]() Nešto se je i radilo, nema više travice. A posađen bijeli luk i mrkvica po sistemu EN ![]() ![]() U prednjem vrtu posijana trava - dosta je bilo kopanja ![]() ![]() Ove dvije ruže ne mrdaju s mjesta Westerland penjačica i Double Delight ![]() Ali zato su ove tri ![]() Don Juan i Schwanense dok ne procvijetaju neznam koju sam gdje posadila ![]() ![]() ![]() Rhapsody in blue ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Gospina trava ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vrijedne ruke i rad s ljubavlju za tvoje bilje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Čini mi se da bih ovu baranjsku zemlju prepoznala i da ne vidim ovaj potpis "Baranja". Moj muž je iz Baranje.
Ksan, imaš krasno bilje, baš si vrijedna, uživaj u cvijetu i plodovima |
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Ksan, sviđa mi se. Klinčići mi do Zagreba mirišu
![]()
Kakav je to sistem "EN"? |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
teglice su krasne a vidim neke su i stanovnike dobile... sad ste me zarazile pa sam i ja danas kupila vreću cementa i krećem čim malo otopli, nekako mi se i neda po ovoj zimici u garažu..
povtnjak će biti pravi, super je kad imaš mjesta za barem malo pravog domaćeg povrća, to je nezamijenjivo bolji okus i miris.. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Stvarno si bila vrijedna,nigdje ni travke,a sve lijepo uredno.Vide se rezultati tvog truda i znoja.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sagare 22 ovo sam ukrala Enrikovoj Noni
![]() Mari 5510 hvala ![]() Zbiral, očito imamo puno zajednilčkog ![]() ![]() Belica jedva čekam tvoje teglenke ![]() Camellia jooj moj vrt je daleko od vaših ali trudim se. a i super je to što možeš slikati samo onaj dio koji hoćeš da se vidi ![]() Hvala vam na posjeti ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Kamenjar hvala, to se moj Ferdo ljuti, preko zime na tom mjestu gdje je vaza, bila je njegova dekica i on se navikao a sad za Uskrs ja napravila malo reda nabrala cvijeće i izbacila ga
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Ksan, sretna sam kad vidim da ljudi unatoč nekim ograničenjima uzgajaju biljke. Prije svega zbližavamo se s prirodom, zabavljamo se da ne mislimo na zlo, fizički smo aktivniji a to nam je prijeko potrebno i na kraju korisno za papati.
I mene je oduševio ovaj način sijanja salata, mrkva bijeli luk. Može li malo opisa kako je to rađenjo. Vjerojatno ima neka dinamika jer je luk već veliki. Zanima me i zašto češnjak i mrkva. Čitala sam da češnjak ide s jagodama (tako sam i sadila), a da uzajajmo dobar učinak jedno na drugo daju mrkva i crveni luk. |
|
|
|
![]() |
|
Sad sam sve napravila ono na slici što se vidi je jesenji luk. A gdje je prazno sam prvo napravila kanalić popiklala jedan red bijelog luka i jedan crvenog i lagano preko to posijala mrkvicu i pokrila zemljom i to je to sad ih lagano zaljeva kišica
![]() Možeš umjesto mrkvice stavit i salatu. Ja sam oduševljena na malo mjesta sve sam ugurala ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo je super, probam dogodine, sad mi je sve već puno. ja sam sijala celer, peršin i rotkvicu u međured između luka i češnjaka tako kad njih izvadim ostali mogu rasti, Tako je to s malim vrtovima.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |