Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 407> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od 11 komada,4 sam baš jučer presadila u veće teglice.2 ili 3 kaskaju ali uglavnom svi su dobro ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Tea, na koji način ih presađuješ?
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Andina, hvala na odgovoru. Niklo ih je 6 i svi imaju te dlačice
![]() čim niknu vadim ih odmah van da ih plijesan ne napadne.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Odvojila sam svu zemlju od korjena jer je bila već loša i potrošena.Korjenje sam namazala medom da se lakše oporavi s obzirom da ga nisam presađivala sa zemljom.Malo sam ih pustila tako da se posuše i stavila u novu zemlju (Compo sanova zemlja za cvijeće i perlit).Poslikala sam ih al stavit ću slike drugom prilikom jer nemam kod sebe usb kabel
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Marsha, ako ti se pojavi plijesan, pospi ih cimetom.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@Pinus, žao mi je da te mahuna razočarala, ali svo zlo u tome, biti će još prilike
@Andina, slatki su ti bebači ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Tnx!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Slažem se.Nije sve propalo ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
ljiljus,nema na čemu
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tea, veselim se tvojim sličicama i sigurna sam da si ispravno postupila
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() Tema o adeniumu ide tako brzo da mi dosta stvari promaknu. Ovaj bebolinin bijeli dupli adenium svakako zaslužuje malo više naše pažnje. Zbilja je lijepi, nema šta. Biti će sve lakše sa njima kako dolazi toplije i sunčanije razdoblje. Andina hvala za linkove zlu ne trebalo dobro će doći. @jagoda i @nbjelov su pravilno prognozirale u vezi sjemenki kod moga adeniuma da od njih neće biti ništa. No nadao sam se da će možda kod mene ipak nešto biti. |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Fotke su loše kvalitete, fokano je s moba,ali ok, vidi se da moji adeniumi imaju više cvijetova nego lišća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Ajoj bebi.......... Divni su!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ja sam moje bebice presadila.nisam našla zemlju za kaktuse pa sam stavila pola zemlje za cvijeće,jedan dio pjeska,jedan dio perlita.primile su se i počele rasti.valjda će biti sve u redu |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
divni su bebolina uf svaki put mi herc stane hahaha :)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 109110111112113 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |