Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Evo me opet.... Najprije za sve moje šetače i posjetitelje Danas imam brdo krasnih slika, proljetnih u pravom smislu riječi.
Za kraj ostavljam meni najljepše - panoramike!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
O, steta. A satirane i crne ne rastu u Zagorju.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ajme ja sam oduševljena
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Stalno dolazim da se nauživam ljepote pa evo da ostavim trag. Sve je kao i uvijek prelijepo i njegovano.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i te kako uzivanje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
uživanje je svratit kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
tvoj vrt je prepoznatljiv po grotama takvo prirodno bogatstvo ima malo tko a ti si ih kao prava umjetnica dodatno ukrasila lijepim trajnicama
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Svima veliki pozdrav posebno Ksan koja je prevrtila svih 160 str i dobro se "našetala" ali drago mi je da je to bila ugodna šetnja ![]() Carol..... ovih "divljih" ajuga ima i kod mene puno na livadama, ali me neće šatirane i crne, nadam se da će mi uspijeti "međimurke"
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Korijenko, da sam znala da si bezuspjesno pokusavala sa Ajugom, donijela bi ti pun gepek, par bi se sigurno primilo. Tu kod nas ih ima po svuda.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bog draga, najviše volim tvoju hacijendu obilazit uživo, ali kako je puno toga krenulo, a dugo nisan bila do tebe, došla sam ovako. Prekrasno je, nevjerojatno!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Tvoje grote su toliko lijepe da oduzimaju dah!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
da još jednom ponovim što netko reče na forumu:
ah...koji prirodni kamenjar.slavonci mogu o tome samo sanjati
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Neću sigurno reći što već ovdje nije rečeno....divno....posebno me oduševljavaju roza zumbuli......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
tvoje grote od uvijek me odusevljavaju, da mi je jedna takva u dvoristu
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
ovo je prava poslastica...koliko ljepote na jednom mjestu! PREKOKRASNO!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jedna riječ, koliko god već bila ofucana od uporabe, dovoljna je za opisati tvoje imanje...prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Bome lijepa hacijenda. Ovaj zadnji prirodni kamenjar mi je naj, naj, naj...
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Satima sam šetala kroz tvoj vrt
![]() ![]() Svako godišnje doba je posebna priča - posebno obožavam tulipane, kadifice i krizanteme i u tom svemu sam uživala kod tebe. Hvala ti na tom ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |