Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 22:29
Procvijetala je ali nema ni jednog jedinog zelenog lista ! Ipak mislim da sam ju spasila , inace nebi cvijetala ! Ili ?Shocked
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 19:09
samo sam virnula da pogledam novosti,divno ti jabuka cvjeta,a bolesnica je zaista  rascvjetanasmile78
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 23:17
Anabistrica i Lorica10
mislila sam da ce uginuti i zahvaljujuci savjetima Beboline i vas uspjela sam ju spasiti ! Hvala vam na rijecima pohvale !

Medvjed34
Medek , ona je tak slatka kad krekece da ti nemrem reci ! Zelim ti od srca da ti se tvoje gatalinkice cim prije vrate ! Hvala i tebi na pohvalnim rijecima !
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 18:27
Gute baš ti je lijepo u vrteku, a ova mala žabica mi je naj! Jedva čekam da meni prolista loza pa da se i meni vrate gatalinke
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 13:20
niti ja ju ne vidim kao bolesnika, to znači da je njegovatelj bio jako brižan Thumbs%20Up
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 00:24
Po slici baš i nebi rekla da je bolesnik. Više liči na rasplesanu balerinu.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 23:14
Evo mojeg bolesnika , jos malo pa ce skroz ozdraviti :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 23:11
Draga Ancika , nazalost je mraz sav cvijet unistio !   smile43

Draga Mari , ta zabica se za stalno kod nas nastanila , izgleda da joj se dopadamo !  Wink
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 16:08
i žabica ti je došla u posjeteBig%20smile znam kako sve miriši od procvjetalih jabukasmile92
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 23:38
Jupiiiiiiiii, bit će štrudla od jabuka za forumaške kavice!!!
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 23:05
Na srecu je ova kasna jabuka tek sad procvijetala pa joj mraz nije naudio :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 23:02
Roza .... roza .....

Magnolija - vidi se ono pofureno od mraza i nekoliko novih cvijetova

A ovako izgleda travnjak :

I ovako :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 22:57
A ovo sve ceka da se ja uvjerim da vise nece biti mraza i da ide van :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 22:54
Danas sam bila fest vrijedna a ovo malo zeleno stvorenje je doslo prekontrolirati da li ja to dobro radim :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 22:51
Svima skupa vam zahvaljujem da ste prosetali kroz moj vrtic a MM sam pokazala koliku podrsku imam od vas za uredjenje starog zdenca   Clap
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 12:04
pumpu si stavite u funkciju ja ju imam i zlata mi vrijedi , ne treba mi fitnes a i struju uštedim Wink
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
mali_vrtlar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 108
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali_vrtlar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 12:02
prikljucujem se odusevljenjima starog zdenca jer i mene je fascinirao, nesto rijetko vidjeno, vrt je predivan Tongue
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 07:58
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

Originalno poslano od člana Gute Fee Gute Fee napisao:

Nagovaram MM da ovaj stari zdenac damo ocistiti i popraviti !

ovo mi je prelijepo..obozavam ovakve stvari ....
I mene je oduševio! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 07:52
Ej, dok meni dojde za ri.i v glavu! Naravno da imanje napreduje kad ga njeguje vila sa vilinskim štapićem . Ne svraćam ti ćesto, ali zato svaki put pregledam sve od prve stranice, tek onda imam potpuni dojam truda koji je uložen da bi mi moogli uživati u ovoj ljepoti.

Za nagradu :

http://www.youtube.com/watch?v=6Dl57kKIs0Q

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2012 u 07:29
Meni je pumpa u vrtu zaista zlata vrijedna. Koliko vode mi uštedi, nemjerljivo je.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.