Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 94> |
Korisnik | ||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Procvijetala je ali nema ni jednog jedinog zelenog lista ! Ipak mislim da sam ju spasila , inace nebi cvijetala ! Ili ?
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
samo sam virnula da pogledam novosti,divno ti jabuka cvjeta,a bolesnica je zaista rascvjetana
![]() |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Anabistrica i Lorica10
mislila sam da ce uginuti i zahvaljujuci savjetima Beboline i vas uspjela sam ju spasiti ! Hvala vam na rijecima pohvale ! Medvjed34 Medek , ona je tak slatka kad krekece da ti nemrem reci ! Zelim ti od srca da ti se tvoje gatalinkice cim prije vrate ! Hvala i tebi na pohvalnim rijecima ! |
||
![]() |
||
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
|
Gute baš ti je lijepo u vrteku, a ova mala žabica mi je naj! Jedva čekam da meni prolista loza pa da se i meni vrate gatalinke
|
||
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
||
![]() |
||
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
|
niti ja ju ne vidim kao bolesnika, to znači da je njegovatelj bio jako brižan
![]() |
||
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Po slici baš i nebi rekla da je bolesnik. Više liči na rasplesanu balerinu.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
|
Evo mojeg bolesnika , jos malo pa ce skroz ozdraviti :
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Draga Ancika , nazalost je mraz sav cvijet unistio !
![]() Draga Mari , ta zabica se za stalno kod nas nastanila , izgleda da joj se dopadamo ! ![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
i žabica ti je došla u posjete
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Jupiiiiiiiii, bit će štrudla od jabuka za forumaške kavice!!!
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
|
Na srecu je ova kasna jabuka tek sad procvijetala pa joj mraz nije naudio :
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Roza .... roza .....
![]() Magnolija - vidi se ono pofureno od mraza i nekoliko novih cvijetova ![]() A ovako izgleda travnjak : ![]() I ovako : ![]() |
||
![]() |
||
|
A ovo sve ceka da se ja uvjerim da vise nece biti mraza i da ide van :
![]() |
||
![]() |
||
|
Danas sam bila fest vrijedna a ovo malo zeleno stvorenje je doslo prekontrolirati da li ja to dobro radim :
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Svima skupa vam zahvaljujem da ste prosetali kroz moj vrtic a MM sam pokazala koliku podrsku imam od vas za uredjenje starog zdenca
![]() |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
pumpu si stavite u funkciju ja ju imam i zlata mi vrijedi , ne treba mi fitnes a i struju uštedim
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
|
prikljucujem se odusevljenjima starog zdenca jer i mene je fascinirao, nesto rijetko vidjeno, vrt je predivan
![]() |
||
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
Ej, dok meni dojde za ri.i v glavu! Naravno da imanje napreduje kad ga njeguje vila sa vilinskim štapićem . Ne svraćam ti ćesto, ali zato svaki put pregledam sve od prve stranice, tek onda imam potpuni dojam truda koji je uložen da bi mi moogli uživati u ovoj ljepoti.
Za nagradu : http://www.youtube.com/watch?v=6Dl57kKIs0Q |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Meni je pumpa u vrtu zaista zlata vrijedna. Koliko vode mi uštedi, nemjerljivo je.
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |