SHASHIN VRT- SLIKE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzele ste sve smajliće, a kako ću se ja sada smijati.
Shsha, ti znaš da ja uvijek sve pregledam i da je tvoj vrt kraljevski - neću stavljati smajliće, jer si već sve dobila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Famozno, fantastično, genijalno, puno znojčeka proliveno a opet nadasve ljudski, toplo - Shasha ti si stvarno
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha to je tvoj trud i tvoje dvorište, pa ti stavi gdje god hoćeš!!!
Ja sam stavila ovdje, jer sam znala da svi jedva čekaju da vide slike,a i ja sam jedva čekala da sve podijelim sa ljudima sa ovog prekrasnog foruma!!!
![]() Sada mi je žao što nisam svaki grmić i svaki cvjetak poslikala, jer je sve prelijepo!!!
Samo mi javi gdje ćeš premjestiti da se opet povremeno mogu diviti!!!
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Prekrasno! Koliko novih ideja za mene:) Nadam se da nemaš ništa protiv da pokupim koju ideju od tebe?
A vidim da jako paziš na detalje, to mi se sviđa. Očito, kao i ja, stalno premještaš, presađuješ, uštimavaš... da bi izgledalo ovako savršeno.
Sve čestitke!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
Roža ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 26 |
Wow!!
![]() Prelipo. Uređeno sa puno stila. Ima tu puno truda, uloženog novca i rezultati se i vide. Svaka čast. Spremila sam si slikice da mi budu inspiracija. (valjda neću morat platit copyright
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Već sam nekoliko puta naglasila da je shasha, točnije njen predivni vrt, glavni razlog zbog kojeg sam došla i ostala na forumu...ma prekrasno!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Vrt za diviti se u nedogled...
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma shasha tvoj vrt je zaslužio dvije teme
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ma sve od shashe je
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hvala vam svima,posebno Proljeće tebi,no kako je ovo sve dvorište ja bum to preselila u slike dvorišta(možda stavim,uz "gazdinu" dozvolu
![]() ![]() Triša,taj grm je hrpa malih grmića koji su se razrasli,i sad će cvasti krasnim žutim cvijetom koji predivno miriši.Zove se žuta zlatoglavica i brzo se raširi i lako razmnožava.Policu sam davno davno kupila sasvim slučajno i sad mi je idealna za male kaktusiće.Kaktusi su jadni jer još nisu presađeni i dotjerani,no budu uskoro.
Rijeka,te čuvarkuće su u nekoj glinenoj tegli koja je opletena nekim granama(takvu sam teglu kupila)
|
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Ovo je prekrasno, kočliko samo vremena i truda treba za sve to odrzavati.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Da, cvjetat će, a Shasha je rekla da ima čini mi se žute loptice koje ona čak i posuši za aranžmane, ma prekrasan je!!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovaj grm je prekrasan i izgleda da će i cvjetati, uskoro.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
šta je to - luudilooooo je
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Za sve informacije obratite se Shashi, a pisati nisam htjela jer ni ne znam kako se svo cvijeće zove, mislim da ipak pisati treba "glavni krivac" za ovakav vrt!!!
Shasha vrt ti je super, sada kada opet gledam slike- uživam!!!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće, sad je sve izmješano, dali je to shashino (ovo zadnje) ili si joj to otela, pa daj napiši nešto uz slike, da budemo u toku.
Toliko imaš posla sa shashinim cvijećem da ti se ni pisati ne da ha-ha, doćemo ti mi pomoć rasporediti.
Polica, ma čija god bila prekrasna.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Sasha, svaka ti cast na ovakvom vrtu, stvarno mali raj
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |