Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 76> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rododendronov cvijet je skoro potpuno pobjelio,
![]() Uploaded with ImageShack.us nisam ![]() Uploaded with ImageShack.us ni znala da imam ovu ljubičicu, |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
meni je najljepši vrt poslije kiše kad grane sunce
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Iako je vrijeme prilično ružno, dovoljna je i najmanja zraka sunca da ponešto od proljetnica izmami van,
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded w ![]() Uploaded with ImageShack.usith ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
ajme divote!
nadam se da se nećeš ljutiti ako ti ukradem koju ideju |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Sve je super! PRELIJEPO
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
vrijeme je bilo da stigne proljeće da mogu opet uživati u tvom predivnom vrtu.
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
predivno si draga obnovila vrt,korito,panjevi,kamenje,ma gdje si samo takvo našla,moram doći u berbu kamenja kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja se lijepo prošetala tvojim vrtom,imaš puno,puno lijepih jaglaca,da o čuvarkućama i kamenju ne govorim,
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tikvić, radosno uvijek zavirim k tebi! Kameno korito je izvrsno.. I ja bih ih rado imala (čak imam i gdje nabaviti) ali nemam kuda staviti...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Kod tebe je zbilja uživancija kad se god dođe u posjetu,čuvarčuće su me odušelile i sve tvoje dekoracije...
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Da sam ja luda za kamenjem to znaju svi, ali da nas toliko ima...e, to nisam znala !!!
Kameno korito je nešto, što bi i ja voljela u svome vrtu !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
I za kraj moje ljubimice čuvarkuće,
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Od sestrina svekra sam dobila krasno kameno korito. MM se debelo pomučio dok ga je precacio u vrt, a ja sam ga brzinski malo sredila,
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Free, Belice velika
![]() Bez obzira na dugotrajnu sušu primule sujako bujne, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with [URL ![]() Uploaded with ImageShack.us=http: //imageshack.us]ImageShack.us[/URL] ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
oduševljena sam proljetnim izgledom tvog vrta
![]() ![]() i drugi grmovi u cvatu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divan je ovaj tvoj hercegovački vrt, tulipana kao u priči, ali novi rodondedron je više nego divan, ostavio me zavidnu što ga imaš. ma šalim se samo nek on tebi raste i cvijeta 100 godina zdrav i sretan.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |