Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Carol, sad zvučiš ko MM!
![]() Jučer sam bila u posjetu kod naše BB-e s njim. Kad je vidio njen vrt, samo je skomentirao: aaaa, ovo nam je cilj, da nemamo kaj kosit? Ma savladat ću ja nju, ne brini, doći će i dan kad ću je toliko zauzdat, da ću moć sjest na nju i na sjedećki komandirat. Samo treba malo vremena. ![]() Sarić, ![]() |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Curke nisam ja protiv travnjaka, samo pitanje je: a) imaš li dovoljno prostora b) samohodnu kosilicu, još bolje traktorsku i c) muža koji je obožava voziti
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
a) imam
b) imam c) moš mislit! |
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Bigi stvarno si bila vrijedna. U tvom vrtu već sve lijepo počelo rasti. Još mi je milije sve to gledati kad se sjetim da sam u svemu tome uživala na našem druženju. Tvoj opis borbe s kosilicom me nasmijao i uopće me nije bilo briga što su me moji doma čudno gledali. Sad lijepo odmaraj i uživaj.
|
|
![]() |
|
Lana, drago mi je da te moje muke po kosilici nasmijavaju, i ja se smijem, mada bi koji put rađe plakala. Al rekoše mi da je smijeh zdraviji, pa se, eto, držim toga.
Idem sad na brzinu posadit par cveteka, a drugo nek čeka da prođu blagdani. |
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
moji šeboji kilave!
Izgleda da im baš ne odgovara mjesto.Obožavam ih! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bigi, bila i ja kod tebe, pročitala štorijo o samohodnoj i uživala u proljetnim fotkama! Dođem opet!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Bigić baš si me slatko nasmijala s tom kosilicom, a razvedrile su me i prizori iz tvog (nadasve urednog!) vrta.. Uz margaritele, šeboj je ono što vrtu daje taj starinski štih, baš ga volim! A ovo tvoje "jaje na oko" je prelijepo!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Vidim da si se posteno naradila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage posjetiteljice, šaljem vam jednu veliku
![]() Krepah od dosade ležeći cijeli dan, pa da se malo zabavim, evo novih sličica. Ne pitajte kako sam ih slikala, s obzirom da se ni sagnut pošteno ne mogu. Još su dobro i ispale! Al barsam "ubila" pola sata slikajući, a sad ću još bar pola sata stavljajući ih, pa će mi brže proć dan. Nadam se da ćete uživat, kao i ja. Osim onih ruzinavih šeboja, procvali mi i žuti. Ni znala nisam da ih imam ![]() ![]() ![]() Armeria roza puna pupova ![]() a bijela već procvala ![]() |
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Evo i mene u tvom vrtu.Sve pohvale za žuti šeboj,moram priznati da nisam ni znala da postoji takav.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasno cvijeće u tvom dvorištu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno je, a za armeriu nisam ni znala da ima bijela. Danas sam mislila na tebe kada sam gledala kako mi ona campanula glomerata opet izbija među lavandama, a tebi neće uspijevati. Ili se možda ipak koja primila? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Iz podgaja je došao i novi geranium
![]() Presličice se nedaju ![]() A ni potočnicce ![]() Iberis ![]() Ovo je dolepršalo do mene od moje svekrve, kak se zove pojma nemam ![]() I toliko od mene za danas. Ima toga još, ali nisam uspjela baš sve poslikati, a neke slike su bljak ispale. Kičma malo popustila nakon svih mogućih tableta koje sam u sebe ugurala, a ujutro ipak idem doktoru. Pozdrav svima koji me posjećuju i veliki ![]() |
|
|
![]() |
|
Camelia, dobro došla u moj vrt! Nisam ni ja znala da postoji, i još uvijek ne znam odakle mi, baš me iznenadio. I baš volim takva iznenađenja! |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |