Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 14:58
Idu autobusi iz Mostara za SB, javi koliko ti treba ruzmarina. Malo ja malo Antonija i možeš okititi cijelo selo.

A za baku ti mogu samo reći, nek je Bog na pomoć i njoj i vama. Moja pok.svekrva je dvije godine bila na postelji (moždani).

Pozdrav Slavoniji.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 16:35
anabistrica, kamenjar toliko toga se nakupilo, briga, posla, nesanice da to treba izdržati pogotovo u klimaksu , kamenjar ja mislim da su iste jedna mi je od tebe a druga od malog kaktusa tvoja je samo imala crvenu stabljiku možda je bila vani ali kako je kod mene lijepo narasla a iznad radijatora je sad joj stabljika više nije crvena , mamba se bila oporavila nakon onog liječenja ali su izgleda otišli bubrezi od otrova i uginula....
tomica baš si srce za ružmarin bit ćemo u kontaktu , a što se tiće svekrve ona je prije dvije godine 14.4.2010. pala na dvorištu išćašila rame i pukla joj nadlaktica po dužini u bolnici su to samo učvrstili i pustili ju kući kako je ona do tada sama živjela nismo ju mogli tako više ostavit samu i smjestimo ju u privatni dom , gdje je bila 11mj. oporavila se prohodala i kako nema ni mirovinu nismo više mogli plaćat dovedemo ju kod nas i evo do sinoć , upravo mm došao iz bolnice sutra će ju operirat nikad se ne zna  što nas u životu čeka ...
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 16:58
EN slike su ti krasne i naravno i ja ti čestitam.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 17:01
hvala Camellia
evo još slika

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 20:44
kod tebe uvijek lijepih biljkica,napredne,zdrave,volim šetkat i povrtnjakom,ma sve ti je tako naprednosmile78
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 21:41
evo i ja setkam,razgledamThumbs%20Up
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 12:47
sarajka i gioiaa Hug
burito

Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 12:56
Enrikova nona,kako se zove ova biljka na slici od juce,desno,svijetlo zelena?Imam takvu i skroz je izduzena,pa sam u nedoumici dal bi se mogla skratiti i zapiknuti u zemlju?I od cega bi listovi mogli klonuti,nekako mi je tuzna :(
sutnja je zlato....
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 13:03
dzeni neznam na koju misliš možda esheveriju vjerovatno joj je toplo pa se izdužila imam i ja jednu kojoj dosta listovi opadaju i izduži se onda ju presadim dublje u zemlju, možda ju previše zalijevaš ili premalo Question

evo slike moje koja je dosta osjetljiva stalno joj opadaju donji listovi probala sam i zalit i držat ju suhom , možda joj položaj ne odgovara stvarno nisam pametna što s njom
i ovaj mi se izdužio moram ga malo dublje presaditi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 13:21
Ostavljam trag, da znaš da si imala posjetioce, koji su uživali u tvojim biljčicama !!

Sjajnu kupovinu si obavila iz Dekore  Heart  !!!smile219
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 13:38
draga Free samo ti navrati Hug mogu ti reči da sam zadovoljna Decorom i prije sam kod njih kupovala a i ovo zadnje mi super napreduje
a jutos me obradovala ova ljepotica stigla sa Vira smile79
ova mačuhica ima ogromanske cvjetove

sjećate se ove moje velike vaze
u nju sam posadila agavu i oko nje čuvarkuće , dođemo jučer u selo Boa prekopala sve u njoj agavi srce odgrizla , nemoguća je
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 21:30
popodne smo bili na selu , pikirala sam kupus, brala špinat i onda je poćela kiša i evo par slikica najnovijeg stanja

mini žuta perunika
bijele ljubičice su procvjetale

puzavi phlox sada cvjetaju na sve strane malo ih je kiša ošamutila

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 21:47
Svaka čast za sukulente. Većina mojih je ove zime otišla. Proljetno šarenilo mi se također jako sviđa.
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 21:49
Gricka bit će kod mene mladih Wink

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 23:31
Kak su ti zgodne ove maćuhice!!! Izgledaju mi ko mali ljudi koji gledaju s prozora ko prolazi pa se nešto čude i šapuću.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 09:21
Divne su ti ove glavice maćuhica. Dobro kaže Anabistrica.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 09:49
stvarno su mi ove sitne ove godine prekrasne a godi im i ovo hladno vrijeme , između njih sam posijala prkos svoje sjeme koji je nikao tako da ih zamijeni kada dođu topli dani , odlučila sam odsad ne kupovat sjeme cvijeća skoro mi ništa nije niklo , a moje sjeme i sjeme dragih forumašica niklo bez problema, stvarno nam prodaju makar šta samo lijepo upakovano ....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 11:29
na selu sve miriši iza travanjske kišesmile91
perunika već procvalaTongue
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 19:18
samo da se javim.šetkam i uživamsmile78
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 00:25
Da EN, često se prodaje i staro sjeme, samo naljepe na vrećice novi rok do kojeg je sjeme upotrebljivo za sijanje. Tak sam ja lepe kate i cinije kupovala, a nisam ih imala dok nisam dobila domaće sjeme.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.