Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 74> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bok Bigi! Želim ti brz oporavak, a vrtek ti je baš che-che!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da, da vrt ti je i che-che i pici-pici !! Ne mogu vjerovat da ti ne uspijeva campanula glomerata, ja sam je ovo proljeće već prorijedila i sad moram opet jer ona svoje pipce proteže svakamo, baš je agresivka.
Krasne su ti heucere
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
treba tebi dobra ravnalica da ti poravna kičmicu
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() MK, kod mene nisi htjela šeboja, zloćka jedna! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Draga, hvala ti, i ja si to isto želim. ![]() Do sad sam spavala, dobila neku pikicu u guzu koja me je ubila skroz. Al bar sad malo manje boli. |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Eeee, iz tog razloga sam ja svome i otela kosilicu, stalno mi je sve kosio i flaksao, a kad sam zagradila s kamenjem, onda se žalio da mora slalom vozit između tog kamenja, pa mi je dodijao i sama kosilicu uhvatila. To mi je lakše nego ga slušat stalno kako piz... Glomerata - moja tiha patnja... Već dvaput je od Anastazije presađivala, i oba puta neuspješno. A valjda me neće... |
|
|
![]() |
|
A morat ću si nać neku. Trenutno sam u dficitu s istima. ![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo se ti zabavljaj na ovaj način,ja uživam
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Nisi nas udavila, naprotiv! Imaš što i pokazati!
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Mi smo tu svi mazohisti - uživamo u tvom davljenju ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Bigić prelijepe su ti ove lončanice s kaktusima! Mogla bih to reći i za kaktuse kojima se ipak još uvijek divim samo iz daljine!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pa dobar dan dobri ljudi!
Malo sam jutros šetuckala po dvorištu, sunce je već fino pržilo. Okinula par sličica trenutnog stanja. Pa a ih podijelim s vama. Krugići u se napokon popunili. Prošle godine su bili malo... ćelavi, al kako se sve fino razraslo, sad su fino popunjeni. Krug prvi ![]() Krug drugi ![]() Pa treći ![]() I četvrti ![]() I moj vjerni pomagač ![]() |
|
|
![]() |
|
Ispod šljive sam imala jedan krug sa cvijećem. Kad je fina dama zatvorila butigu i odselila, raščistila sam taj dio gdje je bilo svega i svačega i malo se raširila. Dio je u sjeni garaže, dio na suncu, pa sam probala iskombinirat biljčice prema uvjetima koje traže. Našlo se tu i vince, i anemona, pa jedan hemerocalis, povratić, dvije vrste iglica i još svašta nešto. Koliko će gredica "uspjet" vidjet ćemo tek nagodinu.
Prvi dio ![]() I drugi dio ![]() Tu j našla mjesto i predivna bijela ljubičica, donacija Kat.ree ![]() ![]() I vinkica je tu ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |