dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 222> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
šareno i prekrasno
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Iako ne vjerujem da su ona srčeka dobila noge, prije ih je netko popapao, ove sam posadila na takvo mjesto da ih i ja moram tražiti, za sada dok su mlada , a sljedeće godine će ona potražiti mene, kao ova tvoja !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ponovo virkam,oko mi zapinje na bijelom srdašcu
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Najljepši su mi narcisi i tulipani. Kaktusi u ekstra klasu. Predivno proljeće kod tebe.
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja još uvijek imam pravo proljetno cvijeće,jedan dio moje gredice je u hladu pa tek sad cvatu
meni vrlo draga srdašca još cvatu
pakujci su tek počeli
ovome sam zaboravila ime
malo ljubičica koje su se pokazale vrlo agresivne
jedna usamljena muškatla
malo kaktusića
i za kraj,moj najnoviji ljubimac bit će posebno pažen i mažen
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kod tebe kaktusi već cvjetaju, mojima se tek mići pupići naziri. Krasni su i pakujci , ma sve
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasni su kaktusi u cvatu!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš su krasni pakujci, a i srdašca jako lijepo izgledaju!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
proljeće se odužilo kod tebe, zgodni su narcisi, oni vole svježinu
![]() a ona osamljena muškatla je prava mala zavodinca ![]() |
|
![]() |
|
Ivana-Mia ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
slike su super a i vrt, najviše mi je drago zbog srdašca koje sam vidjela.
vrate me u djetinjstvo i u bakin vrt koji je uvijek bio sa nekoliko sadnica srdašca. znaš li mu možda pravi naziv???
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
milina kako su ti kaktusi poceli cvjetat a tvoj novi ljubimac je prekrasan i moj se polako oporavlja i mijenja boju,obozavam taj sukulent ..jucer gledam sve biljke onako nije strasno umjerene cijene a kaktusi i sukulenti da poludis kolko su skupi..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
kaktusi su ti divni, a na komentar o ljubičicama sam se samo slatko nasmijala- jučer sam provela čupajući vragove van iz gredice i po svuda valjda 2 h, rasijale su se ko drač kod mene.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasan ti je vrt.
Vidiš kako je to neobično - narcisa kod mene nema već više od mjesec dana, ali zato si ti pakujci rascvjetani, a meni tek kreću. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
mogu samo reći...prelijepo
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A ja samo mogu reči, bila, snimila i ostavljam pozdrav !!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hvala vam svima na posjeti i lijepim riječima,imala sam još jedan lijep grm narcisa ali ga ova vrućina uništila,šteta.
Ivana-Mia,srdašca-dicentra spectabilis,sve nas vračaju u djetinjstvo.
![]() Belica,ljubičice se stvarno ponašaju kao korov,to nije smiješno.
![]() Svima
![]() Ovog časa u mom vrtu vladaju pakujci,mnogi su se i sami zasijali
još je nešto procvalo
nešto tek bude
i za kraj malo kaktusa
toliko od mene večeras,sljedeće na redu će biti moje ružice koje se polako počinju otvarati.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Krasne slikice ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Imaš jako lijepe pakujce,a o kaktusima da i ne govorim. Pitam se samo, kad su ti prije procvijetali, moji su još uvjek, čini se, u fazi mirovanja.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
baš je lijepo kod tebe, pakujci su ti predivni, baš caruju
a kaktusi su super lijepi ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |