Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 159160161162163 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 21:16
Bome lijepa hacijenda. Ovaj zadnji prirodni kamenjar mi je naj, naj, naj...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 21:28
jedna riječ, koliko god već bila ofucana od uporabe, dovoljna je za opisati tvoje imanje...prekrasnoClap. Sve je lijepo sređeno, čisto, uredno...ah, te tvoje groteClapClapClap.
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 21:39
ovo je prava poslastica...koliko ljepote na jednom mjestu! PREKOKRASNO!
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 22:41
tvoje grote od uvijek me odusevljavaju, da mi je jedna takva u dvoristu
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 23:41
Neću sigurno reći što već ovdje nije rečeno....divno....posebno me oduševljavaju roza zumbuli......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 20:42
da još jednom ponovim što netko reče na forumu:
ah...koji prirodni kamenjar.slavonci mogu o tome samo sanjati
smile227
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 22:46
 Tvoje grote su toliko lijepe da oduzimaju dah! smile71smile141
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 08:31
Bog draga, najviše volim tvoju hacijendu obilazit uživo, ali kako je puno toga krenulo, a dugo nisan bila do tebe, došla sam ovako. Prekrasno je, nevjerojatno!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 23:31
Korijenko, da sam znala da si bezuspjesno pokusavala sa Ajugom, donijela bi ti pun gepek, par bi se sigurno primilo. Tu kod nas ih ima po svuda.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 10:48

Svima veliki pozdrav posebno Ksan koja je prevrtila svih 160 str i dobro se "našetala" ali drago mi je da je to bila ugodna šetnja Thumbs%20Up

Konačno je danas sunce, nadam se da će malo posušiti travu jer je već fanj velika i treba kositi a i fali mi čeprkanje po vrtu Wink. Jučer sam se zabavljala sa teglama ali to meni nije ono pravo, nema tu ni motičice ni grablji, štihače......a ni ruke se dobro ne zaprljaju...

Carol..... ovih "divljih" ajuga ima i kod mene puno na livadama, ali me neće šatirane i crne, nadam se da će mi uspijeti "međimurke" Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 10:52
tvoj vrt je prepoznatljiv po grotama takvo prirodno bogatstvo ima malo tko a ti si ih kao prava umjetnica dodatno ukrasila lijepim trajnicama smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 11:59
uživanje je svratit kod tebesmile78
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 12:37
i te kako uzivanjeSmile...zaljubljena sam u te tvoje :grote:,tako bi rado bar jednu u mom vrtuHeart
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 08:37
Stalno dolazim da se nauživam ljepote pa evo da ostavim trag. Sve je kao i uvijek prelijepo i njegovano.Thumbs%20Up
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 09:30
Ajme ja sam oduševljena smile213  Tulipani, mini irisi, ona prekrasna cvjetna tegla...nema toga što kod tebe nije posebno...smile120
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 23:08
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Svima veliki pozdrav posebno Ksan koja je prevrtila svih 160 str i dobro se "našetala" ali drago mi je da je to bila ugodna šetnja Thumbs%20Up

Konačno je danas sunce, nadam se da će malo posušiti travu jer je već fanj velika i treba kositi a i fali mi čeprkanje po vrtu Wink. Jučer sam se zabavljala sa teglama ali to meni nije ono pravo, nema tu ni motičice ni grablji, štihače......a ni ruke se dobro ne zaprljaju...

Carol..... ovih "divljih" ajuga ima i kod mene puno na livadama, ali me neće šatirane i crne, nadam se da će mi uspijeti "međimurke" Wink

O, steta. A satirane i crne ne rastu u Zagorju. Wacko
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 14:51

Evo me opet....

Najprije za sve moje šetače i posjetitelje smile78

Danas imam brdo krasnih slika, proljetnih u pravom smislu riječi.
Za kraj ostavljam meni najljepše - panoramike!

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 14:53

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 14:55

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 14:59

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 159160161162163 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.