Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtnjak i njegovi čuvari
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtnjak i njegovi čuvari

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 18>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 23:29
Kod Marije Bistrice
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 13:38
Kako napreduju krastavci pod flašama? Smile
Lipik
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 21:49
Od njih 5, u 3 flaše se lijepo zelene listići, a u 2 ništa nije niknulo. S obzirom da su ispod svake flaše različiti krastavci, možda sjeme nije bilo dobro. Posijat ću druge.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 23:09
Lipik
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 08:53
Zaželila sam se tvog povrtnjaka i njegovih čuvara.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 23:27
Kad kiša prestane lijevati budem ga slikala, za sada još uvijek bez čuvara. Moram požuriti jer mi srne dolaze usred bijela dana i jedu povrće. Samo me začuđeno gledaju kad ih tjeram.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 00:05
udomaćile se a vjerovatno su i gladne smile219
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:19
Ma šta gladne smile206 ima dovoljno trave pa neka žvaču. Danas sam vidla da su mi pojele vrhove graška, odnosno svaku stabljiku do pola. Pa neću valjda morat ogradu raditi.
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:25
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Ma šta gladne smile206 ima dovoljno trave pa neka žvaču. Danas sam vidla da su mi pojele vrhove graška, odnosno svaku stabljiku do pola. Pa neću valjda morat ogradu raditi.

uh grdo je to, i kaj buš sad imala za francusku salatu???, ja nebi preživjela da grašak nemam u svom vrtu.
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:25
Draga moja, nije to samo kod vas. Naše selo je relativno veliko i svejedno nam srne šetkaju (i pasu) i po danu, po noći pogotovo. Po njivama rade ogromne štete a lovačko društvo se pravi blesavo. Kažu- došla divljač iz Mađarske, ne mogu tu oni ništa. Baš!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:29
Kod nas ljudi oko vrtova stavljaju kosu ( u najlon čarapama) na kolce oko vrtova i to ih za sada stvarno uspješno odbija. Možda i kod vas vrijedi probati. Mislim kosa iz frizeraja, oni to tako i tako bacaju.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:35
Lorice, kakva francuska salata, bit će a la vild kad se razljutim Angry
Dadinica, šta im to znači iz Mađarske? Nije važno od kuda su, nego gdje su. Uostalom, tu su domaće srne i do ove godine nisu dolazile u vrt pa sam ih s užitkom gledala kroz prozor kad su došle blizu kuće. Mojoj sestri su pojele vrhove ruža nakon spricanja protiv bolesti i to pred samom kućom. To s kosom ću isprobati, vjerojatno ih odbija miris čovjeka.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:37
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Ma šta gladne [IMG]smileys/emot84.gif" height="46" width="51" align="absmiddle" alt="smile206" /> ima dovoljno trave pa neka žvaču. Danas sam vidla da su mi pojele vrhove graška, odnosno svaku stabljiku do pola. Pa neću valjda morat ogradu raditi.

A lopovi jedni.Kaj stvarno pomaže kad staviš čuvare?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 22:45
Sutra krećem u izradu pa javim rezultate
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 00:04
Konačno sam uslikala povrtnjak
Pogled s kupaonskog prozora

Blitva je prorijeđena pa je lijepo narasla

Cikli društvo radi češnjak

Krastavci i luk su lijevo, a desno je salata koju isto treba prepukati

Malo lukeca

Mahune i grah su se počeli penjati po bambusu

Ako malo bolje pogledate, vidjet ćete niske mahune između kopra i pepeljuge. Treba ih počupati da mahune mogu disati.

Paradajzima još ne treba oslonac, ali nadam se da će uskoro zatrebati

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 00:09
Patliđani još nisu dobili malč od sijena pa ih je pljusak neki dan zablatil

Pepeljuga mi se sviđa jer daje boju vrtu ali je trebam počupati jer se previše zasijala. Skuhala sam je i fina je, ali skuhana ne izgleda lijepo.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 00:25
Malo peršina za u svako jelo

Rikola je izdašna

Tikvicama je dugo trebalo da provire iz zemlje ali sada dobro napreduju

Zelje počinje stvarati glavice

U dnu vrta je čičoka

A ostatak gredice u dnu vrta je popunjen jednogodišnjim cvijećem. Tu je kozmos, suncokret, cinije, lepe kate ...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 00:29
Tu su grašak i salata

Grašak su pojele srne pa ne znam hoće li biti kaj od njega ove godine.

Čula sam da srnama smetaju mirisi pa sam objesila namirišane krpice dok ne nabavim kosu. Međutim, niš od toga.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 00:33
Pa je u vrt došla Valpurga da ga čuva. Možda bude efikasna

I za kraj, jagode bez šlaga za sada
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2012 u 07:32
Što bi ja dala da svoj povrtnjak mogu poslikati s prozora.
Tvoj je prekrasan,bujan,puca od zdravlja,a interesantna mi je i ta Pepeljuga,moram priznati da nisam prije čula za tu biljčicu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.