enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stvarno su mi ove sitne ove godine prekrasne a godi im i ovo hladno vrijeme , između njih sam posijala prkos svoje sjeme koji je nikao tako da ih zamijeni kada dođu topli dani , odlučila sam odsad ne kupovat sjeme cvijeća skoro mi ništa nije niklo , a moje sjeme i sjeme dragih forumašica niklo bez problema, stvarno nam prodaju makar šta samo lijepo upakovano ....
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Divne su ti ove glavice maćuhica. Dobro kaže Anabistrica.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kak su ti zgodne ove maćuhice!!! Izgledaju mi ko mali ljudi koji gledaju s prozora ko prolazi pa se nešto čude i šapuću.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Svaka čast za sukulente. Većina mojih je ove zime otišla. Proljetno šarenilo mi se također jako sviđa.
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
draga Free samo ti navrati
![]() a jutos me obradovala ova ljepotica stigla sa Vira ![]() ![]() ova mačuhica ima ogromanske cvjetove ![]() ![]() ![]() sjećate se ove moje velike vaze ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ostavljam trag, da znaš da si imala posjetioce, koji su uživali u tvojim biljčicama !!
Sjajnu kupovinu si obavila iz Dekore ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
dzeni neznam na koju misliš možda esheveriju vjerovatno joj je toplo pa se izdužila imam i ja jednu kojoj dosta listovi opadaju i izduži se onda ju presadim dublje u zemlju, možda ju previše zalijevaš ili premalo
![]() ![]() evo slike moje koja je dosta osjetljiva stalno joj opadaju donji listovi probala sam i zalit i držat ju suhom , možda joj položaj ne odgovara stvarno nisam pametna što s njom ![]() i ovaj mi se izdužio moram ga malo dublje presaditi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Enrikova nona,kako se zove ova biljka na slici od juce,desno,svijetlo zelena?Imam takvu i skroz je izduzena,pa sam u nedoumici dal bi se mogla skratiti i zapiknuti u zemlju?I od cega bi listovi mogli klonuti,nekako mi je tuzna :(
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo i ja setkam,razgledam
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe uvijek lijepih biljkica,napredne,zdrave,volim šetkat i povrtnjakom,ma sve ti je tako napredno
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
EN slike su ti krasne i naravno i ja ti čestitam.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica, kamenjar toliko toga se nakupilo, briga, posla, nesanice da to treba izdržati pogotovo u klimaksu , kamenjar ja mislim da su iste jedna mi je od tebe a druga od malog kaktusa tvoja je samo imala crvenu stabljiku možda je bila vani ali kako je kod mene lijepo narasla a iznad radijatora je sad joj stabljika više nije crvena , mamba se bila oporavila nakon onog liječenja ali su izgleda otišli bubrezi od otrova i uginula....
tomica baš si srce za ružmarin bit ćemo u kontaktu , a što se tiće svekrve ona je prije dvije godine 14.4.2010. pala na dvorištu išćašila rame i pukla joj nadlaktica po dužini u bolnici su to samo učvrstili i pustili ju kući kako je ona do tada sama živjela nismo ju mogli tako više ostavit samu i smjestimo ju u privatni dom , gdje je bila 11mj. oporavila se prohodala i kako nema ni mirovinu nismo više mogli plaćat dovedemo ju kod nas i evo do sinoć , upravo mm došao iz bolnice sutra će ju operirat nikad se ne zna što nas u životu čeka ... |
|
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Idu autobusi iz Mostara za SB, javi koliko ti treba ruzmarina. Malo ja malo Antonija i možeš okititi cijelo selo.
A za baku ti mogu samo reći, nek je Bog na pomoć i njoj i vama. Moja pok.svekrva je dvije godine bila na postelji (moždani). Pozdrav Slavoniji. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
vidila sam da anaida pise za mambu,pa sam se vratila par stranica unazad trazeci sto je sa mambom ,al ocito sam ćorava nisam ništa našla..što je sa mambom EN ? al tako tarzeci podatat o mambi nađem ove slikice gdje pitas jesu li sukulentici isti..nisu,to su različire krassule .. |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ajooooooooooooooj, koje muke
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kod mene nikad dosadno svekrva od 93.godine pala i slomila kuk....
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |