Brnistra u kontinentalnom kraju |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
digitalna ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slikat ću pa ćemo vidjeti...susjeda je dosad pogodila svaku biljku kojoj nisam znala niti slova...al ne mogu se zakleti da nema greške :).
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Mozda se radi o cytisusu koji slici brnistri
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
digitalna ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 62 |
Draga ekipo,
prvo..ako tema postoji molim admina da me upozori ili da premjesti post ili štogod se radi u takvim situacijama ![]() Danas sam kupila na samoborskom placu slatko drvce...prodavač je rekao da se njegova snaha trudila i napravila drvce a da biljka raste kao grm...slike slijede u neko doba ..nisam baš vješta sa slikama... Uglavnom...susjeda veli da se radi o brnistri i da je njoj smrzla, a prodavač mi je tvrdio da je ima u vrtu...malo sam čitala i fakat ima primjera da lijepo prezimi u kontinentalnom kraju makar je tipična mediteranska biljka....trebalo bi je zaštititi vjerojatno i ko sve ostale osjetljive biljke...toliko sam pohvatala... Ukoliko imate bilo kakva iskustva ili savjete molim vas da ih podijelite samnom...unaprijed zahvaljujem,,,,, ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |