Cikas - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 25> |
Korisnik | |
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
s njima ovu godinu nikako na zelenu granu (gazanijama)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Krasno je kod tebe, obožavam kamen, a ne bude ni gladi ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
ajme meni koja divota, a nauživala sam se...pa u tebe če i brzo jagode..u mene neće još za debeli misec dana...
a sve ti je puno lipo...puno, puno lipo ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Sretan Uskrs!
Kod tebe nema što nema od povrća do cvijeća, sve je lijepo i zdravo ali veliko i rascvjetano ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Čini mi se da sam prvi puta u tvom vrtu i svašta sam lijepo vidjela...imaš puno, puno krasnog cvijeća, sobnog i vrtnog, ali posebno mi se svidjela ideja sadnje jagoda u plastičnu cijev...možda to pokušam i ja kod sebe u vrtu. Sigurna sam da ću se vratiti
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Moje prve gazanije u ovoj sezoni otvorile svoje cvitiće!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Još malo pa će mo se osladit
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Iberis je isto poćeo, s njim nikako na zelenu granu. Od prole je godine ali to se nebi reklo
![]() |
|
![]() |
|
Bila magnolija, dosta ju je kiša i bura omlatila
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prelijepo i jagodica je tu |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ha jagoda - moje najdraže voće , kod tebe već plod tako je privlačna slikica da mi dođe da ispružim ruku i uberem. Moje male jagodice tek cvatu.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
jagodeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() ma lipota u tebe ... L I P O T A ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pa ne mogu vjerovati da su jagode već dozrele,pohvale za način sađenja,vrlo interesantno.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon, belica, palčica, Camelija - hvala van na posjeti, jagode se otkrivenje za mene. Danas smo ovu prvu dozrilu ubrali i podilili na četri dila. Unuci, nevista i ja smo se osladili, sin i muž su apstinirali.
Kad sam vidila kako mi je krupa stukla ostiće došlo mi je da plaćem, tako sam bila ponosna na njih! Znam oporavit će se oni... Sa jedne jagode je otkinilo granćicu sa grozdom od 7 zametnutih plodova. ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Jagode!!!!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Joj krasna jagodica...moje su tek počele cvjetati, malo će kasniti ove godine.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasne jagodice, u slast ih pojela
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe pravo rodile jagode,moje tek krenule,a cvjetići će se brzo oporavit
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |