Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 63> |
Korisnik | |
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jani, satovi su mi prekrasni, posebno ovaj morski.
![]() Gipsani odljevi su isto slatki. ![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Zabrljala sam kod stavljanja slika, zanemarite ovo što su mi se poduplale slike Indijanke...dešava se......rekla bi moja mama i pametnijima....hehehe
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Cure moje - vratila sam se večeras s mora i moram vam reći da ste mi sve jako nedostajale! Imam mogućnost interneta preko mobitela, ali slike ne mogu vidjeti pa to nije to!
Bilo mi je lijepo, vrijedno sam odradila što sam trebala, vrijeme je bilo odlično, ali od sutra krećem u proizvodnju novih stvari.....ideje su se skupile....
A sada idem odgovarati redom:
Mamina - prvo da odgovorim tebi! Jesam, brojeve sam radila šablonama.
Tara - ti si vidjela kuhinju pa znaš da će se sat uklopiti super i sada se moram baciti u potragu za mehanizmom...
Kiki - to je salveta koju sam mjesecima čekala, ali tko čeka taj i dočeka!!!
Saro - nadam se da ćemo i tebi uspjeti uloviti koju!!!
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sve su ti cure lijepo rekle,
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Koja romantika.Jeli to salveta ili maramica?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Draga Jani sat je fenomenalan
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Ojojoj, lipote lipe
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Kerber
![]() I da curke - zaboravila sam vam napisati, ovu podlogu za sat sam radila sa zadnjim kapljicama 2. faze. Kao 1. sam koristila drvofix (jer je već izvjesno vrijeme nemam) a za drugu je doslovno bilo struganje s bočice da bi se prekrila cijela površina. I nije bio debeli sloj....tako da u biti sada više niti ja nisam sigurna na koji način se dobiju sitne, a na koji krupne pukotine.....
Sada vam još jednom svima šaljem puse
![]() Javim se za tjedan dana....a vi mi budite vrijedne da imam što gledati kada se vratim.....
I da znate.......sve ćete mi jaaaaaako nedostajati
![]() |
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
motiv neopisiv, pukotine prepredoobre, izrada savršena..... |
|
![]() |
|
Curke - hvala, hvala....
Klara - ne znam tko proizvodi ovu salvetu, ja sam ju na fejsu lovila.....ali fakat "lovila" mjesecima. Jako ju se teško dobije (a i košta.....kom je 7 kn!!!!), to je iz one grupe Nostalgija salveta.....
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
ajmeeeee, jaaaaaniiiiiii...
![]() ovo je san snova... nemam riječi... ![]() znaš li možda tko je proizvođač te salvete i gdje bi se dala nabaviti? stvarno je posebna... ovo je zaista jedna od najljepših koje sam vidjela... a pukotine... nema ti ravne... ![]() uživaj, djaga, odmori se i jedva čekam(o) da se vratiš... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasan sat Jani.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A sada vam stavljam slikice s meni najljepšom salvetom......čekala sam ju par mjeseci (nikako ju nisam uspjela "uloviti" kada su cure prodavale - konačno sam dočekala i stigla mi je u subotu). Imam dosta ideja što ću s njom raditi, ali kako danas popodne putujem na more uspjela sam napraviti samo ovu podlogu za sat (satni mehanizam još moram kupiti...). Sa ovim slikicama vas pozdravljam do iza praznika slijedeći tjedan:
i samo jedna sličica da se vide detaljnije pukotine:
Kada se vratim s mora moram se baciti u potragu odgovarajućeg satnog mehanizma i jedva čekam da ga objesim u svoju kuhinju......
Šaljem vam svima veeeeeeeliku pusu
![]() |
|
|
![]() |
|
Curke moje - Klara, Kerber, Okić - hvala vam!!!
![]() |
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
heh, naravno da ovako prekrasne pukotine nisu previše... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hvala ti što si otkrila tajnu kako dobiti takve prekrasne, velike, a opet tanke i nježne... nikako da se odvažim isprobati taj 2k... stoji mi već više mjesec dana zapakiran... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Jani, nema se što reći, sve divno, i ja trebam smisliti imena za apartmane, za jedan imam i motiv i ime, a za dva se još nisam odlučila. Sve ti je krasno, ali komplet za more predivan.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |