Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 37> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nema na čemu draga,meni se čini da je njima idealno vrijeme za sjetvu dok je dosta toplo,prije niću...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
hvala monstera, utješila si me.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dadinica nisi zakasnila,možda ih je i bolje posijati kasnije,ja sam svoj crveni lani kasno sijala,lijepo je niknuo,i ove godine bi mi trebao,ako Bog da procvasti!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
pomozite mi! tek jučer mi je stiglo sjeme crvenog močvarca i odmah sam ga i posijala. istina nisam ni turpijala niti močila sjeme (nisam znala za to). jesam li zakasnila sa sjetvom? pozdrav!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Tikvić, bit će to cvjetna bajka kada procvjetaju...... Moji na žalost nisu nikli .....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prošlogodišnji je svijetlo rozni, ovogodišnji sijanci su bijeli i crveni , a za dva ne znam koje su bje, jer su iz mixa.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Tikvić, ti ćeš uživati kad svi procvjetaju. Koje su boje ?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Moji bijeli nikli u posudici, ali i crveni je niknuo u vrtu kojeg sam posadila na jesen...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kako su dobro nikli.moji neki jesu,ali jako sporo rastu.možda će bolje kad malo otopli
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Moji prošlogodišnjimočvarci polako niču,
sijani prije 10 dana, ![]() Uploaded with ImageShack.us i sijanci s početka ožujka, ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ja sam posijala močvarke prije 17 dana.još uvijek ništa,ali nisam odustala.vjerujem da hoće.prije tjedan dana sam posijala nove i mogu vam reći da žuti niće.on je jednogodišnji pa mu se više žuri..ha..ha
|
|
![]() |
|
Sandra imaš sjeme na aukcije.hr i njuškalu,bar sam nedavno vidila da je bilo,sad ne znam...možda još ima...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sandra Šteko ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
baš sam gledala ove prekrasne skslike Hibiskusa.Ja sam lani probala iz sjemena odgojit al nije uspio..dal znate gdje bih i u koje doba najbolje mogla nabavit sjeme..hvala
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
evo ja sam danas prvi put primijetila da se izlaze zeleni listići
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Bromi, Antonija i Cimi hvala na odgovoru, sad mi je lakše kad vidim da nije samo moj močvarko u štrajku
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Na kontinentu njihova vegetacija kreće krajem travnja i početkom svibnja. Ni kod mojih se još ništa ne događa. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ivna, ja mislim da je još rano u tebe! moj crveni je prije nekih 10-ak dana potjero. rozi još nije. on je i lani dosta kasnio za crvenim jer na njemu ima manje sunca. sigurna sam da će ti potjerati.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Ivna mislim da je rano da bi već potjerali i mojih 4 je prezimlo vani nekoliko zima pa se nadam da će i ovu mada do sad nije bilo ovakvih hladnoća.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Moj veliki močvarko je prezimio drugu zimu vani na vrtu , no sad me već polako muči što ne vidim nigdje nove izbojke na njemu ...Možda jest prerano ali s obzirom na tople dane koje smo imali u dosta prošlih dana, malo me plaši da je smrznuo...Kakva su vaša iskustva ovog proljeća, ima li naznake da se bude iz zimskog sna
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Ja sam naručivala preko ebay-a
Nekima teško spada kapica,pa je dobro malo im pomoći.Naravno pazeći da ga ne oštetimo. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |