Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7879808182 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 01:03
danas se dosta radilo, kosilo, sadilo, presađivalo, mms mi složio ovaj dio

ovu polukružnu gredicu zovem Decora

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 08:11
Ovo je baš lijepo, još kad sve procvjeta......Thumbs%20Up
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 09:13
nadam se da će biti lijepo 14. 7. buduća snaha je za dekoraciju svatova odabrala crvenu pa sam i ja nekidan pokupovala dosta crvenog
pelargonije zonale

begonije ispod palme
vodenike ispod oleandra

malo bijelog verbene

uzela sam puzave 5 komada crvenih rijetkih koje nemaju cvijet već su u pupovima i tri ove krupnog cvijeta

ova begonija cvjeta stalno

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 22:48
malo kamenjara

zijevalice

Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 23:16
Bas simpaticno,Enrikova nona.
sutnja je zlato....
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 23:33
hvala dženi 
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 00:23
Bravo nona,baš lijepo!!!
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 00:26
Kako je sve lijepo Smile
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 07:12
Lijepo i uredno. Sad samo čekati da se sve rascvate.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 09:06
lijepi noviteti kod tebe,jeli felicija stigla u dobrom stanju ? 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 09:18
drage moje cure dobro došle u moj skroman vrt još da možemo zajedno u njem popiti kavicu koja je upravo skuhana smile142
kamenjar smile78nisi ju vidjela na prethodnoj strani Wink

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 09:35
jesam ,zato i pitam ,lijepo mi izgleda a bojala sam se dal ce se polomit na putu..jucer sam i tebi mahnula kad sam prolazila kroz sl.brod 

Vir
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 09:41
što nisi javila pa da te negdje dočekam Hug
razmišljam da feliciju posadim u zemlju nakon što sam pročitala na forumu temu o njoj što ti misliš? naravno predzimu ju izvadim i unesem u podrum
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 17:09
putovala sam busom pa se zato nisam javila..meni je felicija puno ljepša u tegli ,nekako se u vrtu izgubi a u tegli dođe do izražaja sva njena ljepota ..ja bi je ostavila u tegli i kad ti se rasiri onda probaj zaplelcati za vrt jednu 

Vir
Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 17:17
prekrasan vrt imas..
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
mali_vrtlar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 108
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali_vrtlar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 18:28
Kamenjar izdvajam kao nesto naljepse sta san vidio u tvome vrtu, ma da sam odusevljen sa svakom biljkom na svoj nacin, Enrikova nona prelip ti je vrt smile64
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 19:01
oo fino si se ponovila a i s užitkom naradila vidim. Čitam da si zadovoljna naručivanjem iz Decore, ja se stalno nećkam naručiti, reci koliko treba da ti paket stigne?
belica,zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 21:42
kamenjar imaš pravo tako ću i napravit Thumbs%20Up
maryann Hug
mali vrtlar Hug
belica prezadovoljna sam Decorom prije par godina sam naručila prvi put
ove godine sam naručila negdje u veljači i odmah su mi rekli da isporućuju tek u ožujku jer je bila jaka zima pa dok se biljke oporave tako je i bilo , a sad kad bi naručila neznam kako brzo stigne imaš njihov broj telefona i nazovi jako su ljubazni a platiš kad dobiješ na njihov žiro račun smile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 14:30
kod mene jaglac tek sad cvjeta imam osjećaj da malo kasni

i pakujac cvjeta

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 20:10
e divno nona,baš je rascvjetano, pakujac ti je lijep,počela sam ih skupljat,već imam 6 kom za dva znam koje su boje .ostale ne znam,molim da mi ostaviš koju sjemenku od tvoje bojesmile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7879808182 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,515 sekundi.