enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovo je baš lijepo, još kad sve procvjeta......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
nadam se da će biti lijepo 14. 7. buduća snaha je za dekoraciju svatova odabrala crvenu pa sam i ja nekidan pokupovala dosta crvenog
pelargonije zonale ![]() ![]() begonije ispod palme vodenike ispod oleandra ![]() malo bijelog verbene ![]() ![]() uzela sam puzave 5 komada crvenih rijetkih koje nemaju cvijet već su u pupovima i tri ove krupnog cvijeta ![]() ova begonija cvjeta stalno ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Bas simpaticno,Enrikova nona.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
hvala dženi
|
|
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Bravo nona,baš lijepo!!!
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kako je sve lijepo
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Lijepo i uredno. Sad samo čekati da se sve rascvate.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
lijepi noviteti kod tebe,jeli felicija stigla u dobrom stanju ?
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
drage moje cure dobro došle u moj skroman vrt još da možemo zajedno u njem popiti kavicu koja je upravo skuhana
![]() kamenjar ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
jesam ,zato i pitam ,lijepo mi izgleda a bojala sam se dal ce se polomit na putu..jucer sam i tebi mahnula kad sam prolazila kroz sl.brod
|
|
Vir |
|
![]() |
|
što nisi javila pa da te negdje dočekam
![]() razmišljam da feliciju posadim u zemlju nakon što sam pročitala na forumu temu o njoj što ti misliš? naravno predzimu ju izvadim i unesem u podrum |
|
|
|
![]() |
|
putovala sam busom pa se zato nisam javila..meni je felicija puno ljepša u tegli ,nekako se u vrtu izgubi a u tegli dođe do izražaja sva njena ljepota ..ja bi je ostavila u tegli i kad ti se rasiri onda probaj zaplelcati za vrt jednu
|
|
Vir |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Kamenjar izdvajam kao nesto naljepse sta san vidio u tvome vrtu, ma da sam odusevljen sa svakom biljkom na svoj nacin, Enrikova nona prelip ti je vrt
![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
oo fino si se ponovila a i s užitkom naradila vidim. Čitam da si zadovoljna naručivanjem iz Decore, ja se stalno nećkam naručiti, reci koliko treba da ti paket stigne?
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamenjar imaš pravo tako ću i napravit
![]() maryann ![]() mali vrtlar ![]() belica prezadovoljna sam Decorom prije par godina sam naručila prvi put ove godine sam naručila negdje u veljači i odmah su mi rekli da isporućuju tek u ožujku jer je bila jaka zima pa dok se biljke oporave tako je i bilo , a sad kad bi naručila neznam kako brzo stigne imaš njihov broj telefona i nazovi jako su ljubazni a platiš kad dobiješ na njihov žiro račun ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e divno nona,baš je rascvjetano, pakujac ti je lijep,počela sam ih skupljat,već imam 6 kom za dva znam koje su boje .ostale ne znam,molim da mi ostaviš koju sjemenku od tvoje boje
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |