Ljiljani - Lilium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 64> |
Korisnik | ||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
vila2,orijentalci se inače kasnije sade od azijata tako da te to ne brine
![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
|
Hvala Vam na odgovoru i dobrodošlici! Evo spremam se na sadnju, iako su drugi ljiljani već dosta izrasli, nadam se da će i ovi sada posađeni cvjetati ove godine... Baš ste me razveselili, znači mirišu svi orijentalci!
![]() Jedva čekam da i ja priložim koju sliku, a do tad ću uživati i opet u Vašima... Gledajuć Vaše slike dobila sam ideju za mjesto i kombinacije, a sa Bakom Beom se potpuno slažem da se sa ružom možda previše natječe, pa ću ih kombinirati sa nekim jednogodišnjim cvjećem, možda cinijama... Hvala Vam što dijelite svoje znanje i iskustvo na ovom forumu! Puno sam od Vas naučila! |
||
![]() |
||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
|
Vila 2, dobro dosla medu ljiljanoljupce!!!!!!!!!!
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
vila2,dobro nam dosla
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
|
Pozdrav svima! Ljiljani su Vam toliko lijepi, da sam već 2 puta pregledala slike iznova
![]() ![]() Bijeli ima nepravilne rubove na laticama... a i ovaj roza na slici... Mislila sam ih posaditi u kombinaciji sa ehinaceama, šta mislite o tome? Hvala Vam unaprijed na odgovoru! |
||
![]() |
||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
|
alisa, jedva cekam da vidim tvoje.....prosle godine su bili melem za oci.
![]() |
||
![]() |
||
|
bugic,hvala na dobroj volji
![]() ![]() alisa,takva slična situacija je i kod mene.Držim ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Moji dobro napreduju,neki tek niču neki su već veliki a neki još ni nikli nisu.Maloprije sam ih pregledavala po bašti ![]() |
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
|
![]() Ovo je jedan od mojih ljepotana...jel moguce da se vide 3 pupa??????? ili si ja to umisljam? ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
ljiljus,hvala ti
![]() |
||
|
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Tea, držim |
||
Lipik
|
||
![]() |
||
|
milice,nisu ni meni svi izašli ali još neki izlaze.Ako ne budu ovog,nadam se da će idućeg proljeća. |
||
|
||
![]() |
||
|
Moji neki već imaju pupove ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Obični ljiljani lijepo rastu ali nije još na vidiku cvijet, to za mjesec dana otprilike a crveni koji sam jesenas posadila ne vidim da raste. Da li će poslije ove kiše i kad bude toplije to bi me jako obradovalo....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
u Slavoniji
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
I meni su otprilike takve velicine......ali nekako zadnjih par dana sporo napreduju....enrikova nona dali ste vi na kontinentu ili na moru?
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
Tea, Alisa, Blue sky, Milice ..........kako napreduju vasi ljiljni.......ima li ista novo.......ja sam jako nestrpljiva i nadam se da ce mi procvjetati.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |