enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 139140141142143 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mm ju ovako gleda
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
anabistrica
![]() ![]() lorica10 na uranak si me obradovala i zaposlila zaslužila si jednu takvu samo da si mi bliže, da i ona je iz BiH ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
meni se sviđa ova boja iberilisa koja je boje milke, jel si i nju prošvercala? |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dobro si to tržila.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mari 551o
![]() Camellia ![]() popodne smo mm i ja bili preko granice kupiti gorivo, gnojivo, cigarete i ostale sitnice koje su tamo jeftinije i kad sam ugledala ovaj izbor boja jednogodišnjih iberisa po 2,00 kn morala sam ih prošvercati , inaće su kod nas po 4,00kn jučer sam kupila bijeli ![]() a ovaj jasmin sam dopodne kupila kod nas 10,00 kn ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
One betonske žarninjere su super,izgleda da sam slaba na njih,baš je cvijeće u njima krasno.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo i ekonomično može proći tko zna
![]() drago mije da si stavila jaglac, sad znam da mogu i ja svojega takvog posadit u vrt, valjda je otporan |
|
![]() |
|
moon, lorica10, anabistrica, Anastazija, tikvić
![]() gt ma to je samo skoro 4000m2 , i jučer sam posadila 2 lavande, tamjan, karanfilić, alisium, 2 verbene sve skupa 40,00 kn , bila mi u posjeti mama od buduće snahe koja ima malo dvorište i komentiramo koliko sam do sada kupila ovog proljeća kod nje bi bilo prepuno dok se kod mene na ovolikoj površini izgubi i nahodaš se dok sve pregledaš... |
|
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Pravi vrt! Uz onaj povrtnjak, pa kak stigneš?
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Krasno si se ponovila Nona. Mogu si zamislit, koja će to raskoš biti,kad se sve razraste i tascvijeta!
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ne kasni jaglac. I moji prošlogodišnji tek sad cvjetaju. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Znam da nije važno, ali moram reči. Jako mi je dobra ideja s crvenom bojom
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
pelargonije,vodenike, begonije
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
počelo je proljeće i kod tebe, sve ti lijepo izgleda
|
|
![]() |
|
sarajka i Gricka taj pakujac imam još od mpm a nje nema već 11 god. on se sam osjemeni i nikne na raznim mjestima uhvatit ću sjemena za vas
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijep ti je pakujac Nono.
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e divno nona,baš je rascvjetano, pakujac ti je lijep,počela sam ih skupljat,već imam 6 kom za dva znam koje su boje .ostale ne znam,molim da mi ostaviš koju sjemenku od tvoje boje
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar imaš pravo tako ću i napravit
![]() maryann ![]() mali vrtlar ![]() belica prezadovoljna sam Decorom prije par godina sam naručila prvi put ove godine sam naručila negdje u veljači i odmah su mi rekli da isporućuju tek u ožujku jer je bila jaka zima pa dok se biljke oporave tako je i bilo , a sad kad bi naručila neznam kako brzo stigne imaš njihov broj telefona i nazovi jako su ljubazni a platiš kad dobiješ na njihov žiro račun ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 139140141142143 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |