Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Samo hobby
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Samo hobby

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 7>
Korisnik
Poruka
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 09:05
Originalno poslano od člana Julija D Julija D napisao:

Klara, drago mi te vidjeti...[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot130.gif" height="62" width="67" align="absmiddle" alt="smile75" />, nema na čemu!

Neki dan, u šatoru 70% sniženje Baumax-a na Jankomiru, našla sam polymernu smolu. 1. cijena 140, platila 46 kn, sve ima: i smola i učvrščivać i još neka krpica za poliranje. Sve je to materijal za autolimare za popravak karoserije. Nitko sretniji od mene. To je to!!!

Kad ono: kad sam otvorila kutiju sa smolom, ona nije kristalna, prozirna nego žuta, ko lak za čamce, a učvrščivać ima crveni čep - znači crvena boja. [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot4.gif" height="60" width="60" align="absmiddle" alt="smile157" />.

Stvarno treba paziti i dobro čitati uputstva na ambalaži kad se kupuju zamjenski materijali.

Nisam previše zaročarana...napravila sam jedan medaljončić..no bez decoupage-a.[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley17.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Tongue" />

Zanima me jel polymerna smola isto što epoksidna smola(dvokomponentna),ako je daj mi molim te reci koja je točno količina što prodaju u Baumaxu?

Sad vidim da si napisala da je to materijal za autolimare,onda vjerojatno to nije ono što sam mislila da je.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 09:15
Polymerna smola, epoksi smola, kristalna smola, tekuće staklo...i ja sam se izgubila u tim nazivima. Nemam pojma dal je to jedna te ista stvar. Koliko sam uspjela vidjeti sve su dvokomponentne - smola i učvrščivač ili dvije komponente.
Ovo iz Baumax-a se stvrdnulo bolje i imalo je bolju teksturu od polimerne smole iz NB- hoby-a. Na medaljonima koje sam zalijala sa tom smolom ostaju mi otisci prsta ako jače pritisnem Confused. Razmišljala sam da opet u Baumaxu potražim samo drugu komponentu za tu smolu za autolimare...
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 09:23
Gledala sam kako je u emisiji" Debbie Travis preuređuje",zalijan jedan stolić s epoksilnom smolom(dvokomponentna,3:1),koja zamjenjuje ne znam koliko slojeva laka.Učinilo mi je interesantnim, glava mi je puna ideja .Ono što sam ja našla pod emoksilnu smolu,je veća količina u prodaji i poprilično skupa. Ponadala sam se da je to iz Baumaxa ista stvar ,samo u manjoj količini i prihvatljivijoj cijeni.
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 13:33
Poznati motiv na moj način!Smile
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 13:35
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 13:40
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 14:16
jako mi se sviđa ovaj ormarić za ključeve.
Jesi vidila-ko da smo se dogovorile za kutijice---u obliku srca i ista salveta.To samo dokazuje da "veliki umovi slično razmišljaju"smile78
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 14:56
Divno, ne znam što mi se više sviđa, kutija ili ormarić
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 15:34

poznati motivi

na tvoj način
su posebno lijepi... smile141

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 16:52
Super ti je i kutija i ormarićThumbs%20Up
I ja sam se sada zbunila kada sam vidjela istu kutiju i istu salvetu kao onu od Mamine..... odlična je!
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 07:34
Hvala...hvala...Embarrassed
Veliki umovi...hahaha... već sam čula da se dogodi da imaš neku ideju koju nekim čudom iskoristi netko drugi i tvoja ideja završi kao rad u nekoj tuđoj galeriji...možda se previše družimo na forumu? Ma ne! Ne može biti previše!!!
Prekrasna mi je ova salveta!!!
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 08:41
slažem se da je ova salveta sa srcem prekrasna, ali i sve ostalo je prekrsno što si napravila.bravo
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 18:54
smile120.......prekokrasno....no  ništa drugo nisam ni očekivalaWink
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 20:08

Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 20:10
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:10
Predivna kutija smile71
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 10:52
Kutija mi je superClapThumbs%20Up
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 18:18

Preeeeeeeeekrašno !

Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 19:43
smile79predivna ti je kutija.....predivna...a pukotine....najs Wink
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 00:19
Jako, jako lijepo, bravo!!!!
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 7>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.