Cikas - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 25> |
Korisnik | |
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znalci pomozite savjetom, šta fali ovom Eurijopsu pa su mu listovi postali šatirani!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
A i lavande su se pravo razbacale...
![]() |
|
![]() |
|
Ne znam kako se ovde našla ova crvena čoketa. Biće da je MM slomio granu pa je badnio ovde di joj nije misto!
Tek sam je na slici vidila! ![]() |
|
![]() |
|
A i ja sam tu!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Malo nove salate
![]() |
|
![]() |
|
Stara pelargonija se raširila, pasale joj ove kiše!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Imam i čuvara!
![]() |
|
![]() |
|
Kamelija se zaodjenula!
![]() |
|
![]() |
|
Respekt!
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe pravo rodile jagode,moje tek krenule,a cvjetići će se brzo oporavit
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasne jagodice, u slast ih pojela
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Joj krasna jagodica...moje su tek počele cvjetati, malo će kasniti ove godine.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Jagode!!!!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
moon, belica, palčica, Camelija - hvala van na posjeti, jagode se otkrivenje za mene. Danas smo ovu prvu dozrilu ubrali i podilili na četri dila. Unuci, nevista i ja smo se osladili, sin i muž su apstinirali.
Kad sam vidila kako mi je krupa stukla ostiće došlo mi je da plaćem, tako sam bila ponosna na njih! Znam oporavit će se oni... Sa jedne jagode je otkinilo granćicu sa grozdom od 7 zametnutih plodova. ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pa ne mogu vjerovati da su jagode već dozrele,pohvale za način sađenja,vrlo interesantno.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
jagodeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() ma lipota u tebe ... L I P O T A ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ha jagoda - moje najdraže voće , kod tebe već plod tako je privlačna slikica da mi dođe da ispružim ruku i uberem. Moje male jagodice tek cvatu.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prelijepo i jagodica je tu |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |