Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 152> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
unatoč šteti, meni je tvoj senjski vrt prekrasan, baš lijepo cvate i šareni se
heuchere su ti stvarno prekrasne, a perunika je tek procvjetala jer je zbog zimske hladnoće mislila da je opet doma - na velebitu i meni je stvarno čudno da su mediteranske biljke otišle u vječna lovišta, ali s obzirom na oštru zimu, dugotrajnu sušu, sol i buru... nije ni čudo čiji su oni paperjasti listovi što probijaju kroz rascvalu majčinu dušicu? http://i1182.photobucket.com/albums/x453/Retriver_Sara/Senjski%20vrt%202012/P4220137.jpg |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Sara, drago mi je da si se vratila. Nije niti cudo, nakon onog leda, kojeg smo vidli u Senju, da su ti neke biljkice propale. Kontinentalci ostali, ipak su oni zilavi.
Tvoje Zlatoglavice mi se jako dopadaju, moram se negde docepati jedne.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Znam da žališ za biljkama koje su se smrznule, ali, kao što reče mali kaktus, sada imaš razloga nabaviti nove! Ostalo ti je puno lijepog cvijeća, ovako rascvjetano krasno izgleda, a pakujci i heuchere mi se posebno sviđaju. Znaš kako se kaže - čaša nije poluprazna, nego na pola puna!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Žao mije zbog tolikih gubitaka. I meni su ružmarini stradali, oleandri se drže, mada im je lišće dosta stradalo, mislim da je sve više strdalo od jake dugotrajne bure, bar kod mene, moj dio nekako snijeg je zaobišao, ali hladan dugotrajan vjetar bio je gori od snijega. Bez obzira na stradalost biljaka, vrt izgleda lijepo. Manji grmovi će narasti, a i biljkica novih će biti
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Čuj, gledajući ove najnovije slikice, zaključila sam da samo ti vidiš i znaš kaj je propalo u tvom vrtu jer vrt ti izgleda jako lijepo i veselo. Kontinentalci spašavaju stvar
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Sara, iako ti je dosta biljaka propalo, tvoj vrt je još uvijek raskošan i lijep. Čuvarkuće, i heuchere su ti preljepe!!!!
Imaš jako mnogo prekrasnih biljaka i pravo je zadovoljstvo zaviriti u tvoj vrt. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i pored gubitaka prekrasno je u tvome vrtu! lijepo ti se zašarenilo, puno biljaka ti je procvijetalo. nego, mene zanimna ta zlatoglavica, je li moguće da u nas ona raste samoniklo. čini mi se da je ima posvuda okolo. ja je naravno nemam.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Na slikicama mi štetu ne vidimo, samo divan vrt..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Ne brini, budem ti ja donijela sljedeći put
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
antonija draga, nije mi poznato da zlatoglavica raste samonikla, a ja ću se potruditi da je i ti imaš
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Mogu i ja stati u red kad već dijeliš?
|
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Senjska bura zna biti nemilosrdna, no unatoč štetama još je puno lijepog ostalo u tvom vrtu. Pakujci su mi trenutno u njemu favorit, moj (jedini) nije se pojavio nakon ove strašne zime
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nespecifična zima je učinila svoje, uvijek nam je žao i najmanje biljkice koju izgubimo, ali kako kažu, ne daj bože većeg zla...nadoknadit ćemo to ;)
odmah su mi za okece zapeli predivne heuchere koje su se razvile u prave grmove i naravno moje omiljene čuvarkuće ![]() senjski vrtek se razvio u prelijepi vrt, bravo koka ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sviđa mi se tvoj rascvjetnai senjski vrt
![]() ![]() A od kutinske kave je prošlo..znaš koliko godina..pa mogla bi koja pasti opet zar ne ![]() |
|
![]() |
|
samo ti stani u red, draga moja, valjda će biti dovoljno mladih za sve
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiiiii
![]() |
|
|
|
![]() |
|
curke, zahvaljujem svima na posjeti i riječima koje je uvijek ponovno lijepo čuti...danas malo balkonskih...moram početi s neuništivim starinskim cvijećem koje danas obožavam i koje me podsjećaju na mamu...koliko puta mi je neizrecivo žao kada se sjetim da sam kada sam bila mlada, mlada, prigovarala mami da sadi samo te "seljače":
![]() englezica:
![]() volim ovu sitnu begonijicu, preživjela mi je zimu:
![]() dlakavica tradeskancija lijepo napreduje:
![]() sunča se na rubu balkona sa čuvarima:
![]() imam još tradeskancija:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
u hladovini sjevernog balkona caruju heuchere:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ljubimica, zbog svoje ljepote mora se malo producirati:
![]() ![]() ![]() sve sam heuchere krajem zime do kraja orezala i ovo su sve novi, ovogodišnji listići.
|
|
zagreb |
|
![]() |
|
jedan od ahimenesa, zapravo najbujniji:
![]() a jadnica, sirota kak je mića:
![]() nadam se da će mi smrdljivko ovog ljeta podariti cvetek:
![]() beloperone uživa u suncu:
![]() draga prijateljica se potrudila da nisam ove sezone ostala bez ove krasne irezine:
![]() ekipa čuvara lijepo napreduje:
![]() kutić sa sukulentima:
![]() ![]() ![]() ![]() pogledajte kolika mi je krokodilka narasla:
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
na panju, u kutu, nikome na putu:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to je sve za danas, pozdrav svima...
|
|
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |