Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Triša piše dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Triša piše dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 40>
Korisnik
Poruka
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2008 u 22:10
Zašto je zginula jedna slika s tvog posta?

Verbenice su preslatke...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2008 u 22:14
smile57 Super, super, super!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2008 u 22:56
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Zašto je zginula jedna slika s tvog posta?

Ne znam što se događa sa slikama, malo, malo pa netko koju obriše.
Ali ne mogu oni obrisati, koliko ja mogu slikati i objaviti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 09:50

Stvarno kamo nestaju slike
Na vrh
nera View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 159
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 22:23
Trišice ideje su ti super, vidim da i ti eksperimentiraš s ploćicama, kad nađem vremena ću uslikati svoje vaze od preklani.

divne ideje imaš. i ono s crijepovima me oduševilo. Clap
Life is like box of chocolate...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 10:37
Triša, samo da znaš da te ja pratim što sve radiš!!!
A verbene su mi prelijepe, i ja ću ih ove godine prvi puta kupiti- jedva čekam!!!
Inače neću se ponavljati sa komplimentima- originalno kao i obično!!!
Super!!!Thumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 17:25
Danas čim je provirilo sunce, otrčim po stepenicama u moje malo dvorište, koje je doslovce već prepuno, a sad tek nastaju problemi. Treba presaditi roza trubice, kalifornijski mak, kadifice, dvije vrste astera, noćurke, sve to mi je SilveK darovala, puno se tih sjemenki primilo i sad treba naći mjesto tom nadam se prekrasnom cvijeću. Odmah sam našla prazno mjesto, gdje se nija uhvatila crvena pupavica, što mi je jako žao, pa sam tamo presadila dio kaliforniskog maka.
Kadifice sam stavila u rupice dvije cigle, tratinčice ispod klematisa i tamo ispod ljiljana i gladiola i kala i naravno imam ih još hrpetinu.
Ostalo još nisam stigla jer je počela padati kiša pa sam zbrisala u kuću.
Sad smišljam kako ću uz rub staze napraviti još pokoji kameniti vrtić, jer te biljke moram ovih dana prorijediti.
Slika nemam jer pada kiša - možda kasnije, a nije ni jako važno - biti će sutra.
Da naravno da sam već veliki dio namjenila za vikendicu, a i obećala prijateljicama.
No to su još male i nježne biljčice, pa nisu za transport - počekat ćemo još desetak dana.
RIJEKA

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 18:24
Ma buš ti našla mjesta za sve to.... Jedva čekam slike.
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 18:34
.....jer ako i kojim slucajem fali mjesta, moze se preseliti malo nize ima jedan prazan i pust

fali samo deva
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 13:25
Evo mene kratko da dam izvještaj dvorišta u Rijeci, jer ću imati puno posla u vikendici, pa ću se javljati od tamo.
Jučer sam napravila oko vrtića - jedan novi vrtić, jer mislim u njega posaditi tratinčice okolo kostriša. Tratinčice sam sijala i imam ih hrpu, čim malo narastu rasporediti ću ih okolo.

Sada ćete se pitati što predstavlja prva slika, ali kad vidite ostale sve će vam biti jasno.

Evo shvatili ste imam dosta petunija, surfinija ,verbena, pelargonija koje će biti viseće, pa sam se dosjetila da ih objesim na stupove koji mi čine ogradu između mreže, a mm je njurgao, ali je na kraju sve napravio prema mojoj sugestiji, još je nešto doradio, pa je ispalo super - a tek kad se cvijeće počme spuštati i kad bude u punom cvatu - tko će se samnom.

RIJEKA

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 14:00
al ćeš se praviti važna kad to procvjeta LOL

al neka-imaš pravo na to zbog svih ovih dobrih ideja Smile
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 23:00
Super ideja kako dobiti još više prostora za biljke! smile141
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 23:11
Bravo Triša, ideje, ideje.,...
Ove godine i moje surfinije idu u zrak.Thumbs%20Up
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 23:38
smile141Genijalna si,šta da ti više velimsmile141
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 08:51
Prava stvar, ali i ja imam ideju za moje viseće cvijeće...
Samo moram muža nagovoriti da mi to napravi - jedva čekam.Thumbs%20Up
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 09:39
Ah ti MM -ovi...Svaki    muž   ---    PUŽ  !!!!!!!!!!!!!!smile155
Na vrh
gejsha View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gejsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 10:10
manči koliko ti muževa imaš TongueLOL

svka čast, jako ljep vrt imaš i zbilja znaš sve iskoristiti da se nista ne baci.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 10:34
Ha - ha,  mislila sam na muževe svih forumašica.....a kad tamo ispalo da sam u  haremu  sa MM- ovima......smile96
Na vrh
gejsha View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gejsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 11:13
ahh taman sam pomislila -blago njoj, što se cura snašla,samo kako to sve stigne podmirit-

smile59

LOL šalim se,naravno

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 16:53
Znala sam da ću kad tad završiti u haremu, ovakvom ili onakvom.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.