Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 136> |
Korisnik | |
Robby ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Robby ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Bebolina, jedva sam dočekao da procvjeta.Uljepšava mi pogled kroz staklenu stijenu na balkon, Clematisi su definitivno No.1 biljke, pogotovo što ih ima bezbroj varijanti i boja, i starno si svatko može izabrati ponešto, bilo da ih sadi na otvorenom ili u posude. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Robby, ovaj klematis je zaista prelijep....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
I skuzio sam konačno od ove sezone, da su puno ljepši kad im se grane motaju u krug nego ih puštat u visinu kao što sam nekada radio, jer onda izgledaju puno siromašnije, prorijeđeno.Naravno ovo važi za sadnju u posudama. Imam Multi Blue kod roditerlja koji žive u kući, pa je vani, star 3-4 godine,njemu sam na 3 metra isprepleo žicu, nek se mota, čim procvjeta, postat ću sliku.Pozz svim Clematisoljupcima
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Robby ovaj tvoj klematis oduzima dah, prekrasan je. Kako se zove? Ja sam danas svome stavila potporanj i tom prilikom strgala jednu grančicu sa pupom.
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav!
Molim malu pomoć! Uz clematise koje imam neki dan sam kupila još ali ne znam kojoj grupi pripadaju ( tako da znam uz koje da ih posadim- one koje već imam ). Lijepo molim drage forumaše da mi napišu kojoj grupi pripadaju. - C. Nelly Moser - C. Dr. Ruppel - C. Miss Bateman - C. Margaret Hunt - C. Pink Fantasy - C. Mr. Cholmondeley - C. Snow Queen A ovi su već posađeni; - C. Hagley Hybrid - C. Dorothy Walton - C. Multi Blue - C. Warszawska Nike - C. Rouge Cardinal - C. Westerplatte - C. Pillu - C. Hania Unaprijed puno hvala! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Proljeće to ti je Piilu, vrlo zahvalan, , ne tuguj za grančicama, znam kako je to, događa se to svima, kao hoćeš mu pomoć, a ono,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Robby...divan je
|
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Sunceee, pa koliko je tvoj vrt veliki kad imaš prostora za toliko clematisa? Blago tebi!!!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
suncee.....
- C. Nelly Moser - ranocvjetajuća krupnocvjetna vrsta
- C. Dr. Ruppel - 2. grupa - ranocvjetajuća krupnocvjetna vrsta - C. Miss Bateman -ranocvjetajuća krupnocvjetna vrsta To sam uspjela u mojim bilješkama pronaći, za 1. i 3. na znam grupu, no pretpostavljam da je 2. grupa |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Lijepo molim drage forumaše da mi napišu kojoj grupi pripadaju. - C. Nelly Moser 2 - C. Dr. Ruppel 2 - C. Miss Bateman 2 - C. Margaret Hunt 3 - C. Pink Fantasy 3 - C. Mr. Cholmondeley 2 - C. Snow Queen 2 A ovi su već posađeni; - C. Hagley Hybrid 3 - C. Dorothy Walton 3 - C. Multi Blue 2 - C. Warszawska Nike 3 - C. Rouge Cardinal 3 - C. Westerplatte 2 - C. Pillu 2 - C. Hania Unaprijed puno hvala! [/QUOTE] |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Robby, nemam pojma kako se zove,to je neki zeljasti što ne naraste više od 7o centimetara ali je grmoliki, po zimi nestane a u proljeće ponovo potjera iz zemlje
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijep je Robby
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Hvala Gricka, Zahvaljujući tebi i Klimatisu sam puno naučio o njima.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Punooo hvala Klimatis!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
stefice mislim da sam danas vidjela takav, na njemu je pisalo c. integrifolia
kako biljka izgleda kad se razraste, usred sezone? |
|
![]() |
|
Ketty ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Robby, jel taj tvoj Pillu cvjeta samo sada il će cvjetat još jednom u godini? i koliko dugo cvjeta? fakat je prekrasan!!!
|
|
![]() |
|
azriela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
evo mojeg clematisa..još ne cvate,ali bude valjda uskoro
![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
dosadna ko tekut
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |