Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božicin decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božicin decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233>
Korisnik
Poruka
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 23:19
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

predivan je vjencic,cim su ruze u pitanju, meni je zakonLOL,a zacas ga mozes pretvorit u pravi bozicni,zar neWink..obozavan tvoje kuglice,prefantasticne susmile141

da....da samo objesim par rosa kuglica...i to je to...al bit ce mi u stanu cijelu godinu.....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 23:20
Originalno poslano od člana ElzaBuba ElzaBuba napisao:

Jao, Božice, kako ti je prekrasan vjenčić i kuglice!
Zavidim ti na uređenju kuće, ja sam ove godine totalno aut, preselila sam, ali ne na stalnu adresu, pa ne znam gdje mi je glava, a kamoli gdje su mi boje.
Oprosti na offtopičarenju, ali morala sam.

hej....i ja sam dugo cekala preuređenje....zelim ti sto prije da budes u svom i uredis po svom.....
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 23:21
Originalno poslano od člana anđelka anđelka napisao:

pretpostavljam da je i vjenčić za junin stan! Baš sve u stilu smile170......a jel ja to vidim i roze svjećice? smile187

ma .....sve rose....poludile smo...a tak je lijepo da samo vidis......
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 23:22
Originalno poslano od člana lluvia lluvia napisao:

krasne kuglice... mozda ce zvucati bezveze ali nekako mi se cini da mi se svidjaju vise kako izgledaju ovako u kosarici nego kad ce visjeti na boru

e...pa to i planiramo...poslije Bozica....sve u kosaru i da stoji tako.....
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 01:04
Bozice prekrasni radovi.
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 15:11

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 15:11

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 15:12

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 15:14
Evo vratila sam se malo vama, nije me dugo bilo ali to ne znači da nisam pregledavala vaše uratke......to što me nije bilo razlog je...dobila sam dvije preslatke unuke....14 mjeseci i 3 mjeseca

pozdrav svima!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 15:32
dobro nam došla natragsmile75.Radovi su prekrasni
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 15:51
hvala punosmile78i drago mi jesmile56
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 15:54

prvo čestitke,
a onda veeeeeeeelika dobrodošlica natrag... Heart

s ovako krasnim radovima
prava je grehota što te tako duuuuuuugo nije bilo...

nadam se da radiš punom parom
i da ćemo puno češće uživati
u novitetima... Approve

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 16:37
Prvo čestitam na unukamaWink - to je nešto najljepše što čovjek može poželjeti!
A drugo - dobrodošla natrag u našu veselu ekipu! Vidim da ću opet imati što pregledavati, galerija ti je bogata i baš se veselim. Večeras krećem s putovanjem po tvojoj galeriji.....
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 17:42
Božice dobro došla natrag i ostala nam dugo. Čestitke na unukama, upravo zbog njih ostani - da budu ponosne na radove svoje bakice! I to s pravom divni su ti radovi, stari i ovi novi smile99
Na vrh
Božica-baka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 22:25
klara46
jani
Okić

tako je dobro vidjeti i čuti vas opet...za dobra stara vremena.....
sad radim decoupage samo za upotrebu u kući....ak mi nešto treba da nešto u nešto stavim.....malo sam pretjerala sa stvarima s kojim nisam znala kud ću s njima ...i tako....radim košare za novine...stare kante za suho cvijeće...tave, stare drvene i limene šeflje i kuhače za ukras.....vidjet ćete pa i vama možda dojde ideja....

pozdrav vama i svima s našeg foruma...
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 22:27
zate i vidite sad se zovem drukčije...zaboravila pasvord (hrvatski) i lozinku pa se morala ponovo ukucat...hehehehe

Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 22:40
a jako sam puo košara pravila za unučice, za igračke, pelene, robu itd... vidjet ćete uskoro kad stignem,
ozdrav svima dekupažicama...
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 01:00
Bome sam se ja večeras nauživala gledajući tvoju galeriju!
Prekrasno radiš i posebno mi se sviđa ta jednostavnost koja daje poseban štih tvojim radovima. Naravno - sve ovo se odnosi i na tvoju juni, kako ju ti zoveš. Mislila sam da ću vidjeti i kompletan rozi bor....baš mi je žao da ga nema...

Ona ideja sa starom tavom ti je genijalna!

Nadam se da ćeš nam staviti slika iz vremena kada te nije bilo na forumu da možemo uživatiWink
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 07:31
smile78jani
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 09:04

smile227 Dobro došli natrag...

"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.