Orhideje - generalna tema |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 33> |
Korisnik | |
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Božica, predivne su ti! Moj favorit je onaj zeleni phal
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Cure, hvala vam na pohvalama, al već ih godinama uzgajam i vjerujte stalno mi iste daju sve bolje cvjetove...kad kupim novu, a košta oko 50 kn, ugine, valjda su se ove "moje" pripitomile"....hehehehe
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Nakon puno muke, otpalih pupoljaka - konačno:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Trud se isplatio
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Lilie, lijepe su ti dejice
![]() |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Emilly..... i ostali ljubitelji orhideja...
evo upravo večeras ja jedan puta tjedno napunim moje orhideje vodom do vrha....ujutro bacim višak vode...i to je to...tak mi lijepo cvatu neke su stare i po 2-3 godine....sutra vam pokažem kak ih zaljevam, uljevam.... kak izgledaju... pusa svima... |
|
![]() |
|
Evo me opet, Emilly...da znaš kakvu sam danas vidjela orh. u importane centru na glavnom kolodvoru Zgb. !!!!!!!!!!!!!!!nit imala fotić nit novce, ak bude sreće, kupim ju u pon.takvu boju još nisam vidjela...smeđe, roza, žuto, bijelo..itd....
|
|
![]() |
|
buba mara30 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 29 |
eej.neznam zašto al moja počela imat žute listove..a bila je prekrasna kad sam ju kupila.sa puno pupova mada niti jedan nije otpao,al nekak mi se čini da nakon 2.tj bi trebao bar malo procvast.stoji na prozoru sjeverna str i nekak kržlja..plis pomoć...roza je :)
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Nesmijes ju puno zalijevati.....cekaj da se supstrat uvijek dobro osusi
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Hvala.
Danas se otvorio još jedan cvijet.
![]() ![]() Emilly
![]() ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
buba mara30 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 29 |
pa ne zaljevam ju puno 1 puta tjedno..al me muči zašto je list požutio?pupoljak se počeo otvarati polako :)
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Božica,lilie,bravo za dejice
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
lilie baš mi je drago da ti cvjetaju
![]() |
|
![]() |
|
Ja imam obicaj zalijevati jednom u 15dana, zimi 20dana, al neznam sto da ti kazem ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ok.hvala..kaj da otkinem taj žuti list :nezna:
|
|
![]() |
|
Bez brige otpast ce on sam...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ovo su moje orhideje nakon onog zaljevanja, sori upala je u album i slika mog dekupaža koja ne spada tu al ju ne znam zbrisat
![]() |
|
![]() |
|
Bozice, orhideje su vam vise nego savrsene....imate lijep pogled prema prozoru...koja je to strana kada tako dobro uspijevaju?? Posebno mi se svidjelo ovo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |