OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345346347348349 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na posjeti.
Lantana - to žuto je romanija, ima jako sitne cvjetiće. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Obožavam tvoje šarenilooooooo
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
OTOK,
napokon sam prelistala zaostale stranice. Kako vidim, kod tebe i "kamen oživi", ![]() Uživam šetati tvojim stazicama među raznim bojama, između neba i mora. Sve se mislim da jednom dođem i uživo vidim tu ljepotu. Puno pozdrava i ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno,rascvjetano.
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
koje šarenilo,predivno je...a kakvu to zemlju imas u vrtu crnu..jeli ti kupovnu zemlju u vrt stavlas?
sad cemo te uvjek davit da nam stavljas slikice kamenjara,bas bi rado vidla ga opet |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kamenjar - pa nakupovala sam se zemlje svih ovih godina, ima dosta kupovne u vrtu.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Evo još jednog malog vrtića u kamenu - tu sam potrpala aromatično i začinsko bilje - pelin, menta, melisa, kadulja, timjam, ruta, bosiljak, origano. peršin, celer, vlasac, a ima i jagoda i artičoka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo je vrkuta ![]() A bijeli centranthus ruber se sam umiješao u ovo društvo ![]() |
|
Lošinj
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovo danas mi je bila malo poduža šetnja ali jako, jako lijepa.
Najprvo sve pohvale za novi kamenjar, tako san mu se naveselila ko da je kod mene. Jako je lijepo i prirodno posložen.
Tvoji tulipani su me oduševili i ja ću isto izdvojit najelegantnije bijelo-zelene
![]() neki dan smo te spominjale na kafe, jer smo pričale za centrantus alba, pa san se sjetila kad si napisala da kod tebe na jednom mjestu, negdje na livadi, raste puno bijelog centrantusa na divlje.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
za kamenjar
![]() ![]() Pravi ne mali raj ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Korijenko - tvoje grote su nedostižne, ali mene i moje vesele.
Danas sam u onoj mirisnoj gredici ugledala tvoje kane, izvirile su iz zemlje, a ja sam naravno zaboravila da sam ih i tamo posadila. To će sada biti kombinacija aromatičnog bilja i kana ![]() Centrantus kod nas malo tko ima u vrtu, jer raste svugdje okolo. Bijeli je izgleda puno rjeđi nego crveni (ima ga i jače crvene boje i malo bljeđi, roza). Sad kad cvate morat ću obilježiti koji su bijeli i pokušati ga razmnožiti. Hvala ti Klimatis, nije baš raj, ali ja uživam. |
|
Lošinj
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo za začinsku gredicu,vjerujem da lijepo miriši
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Otok, kak možeš reći da to nije raj? A kaj onda je? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
pravi kulinarski raj
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Otok, krasno si složila i začinski gredicu, miriše do mene.. Tako i moj kamenjar miriše na majčinu dušicu, ružmarin, kadulju, smilje... Sve redom vaši darovi su mi blizu terase i blizu srca!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Nakon posjete tvome vrtu mogu punih baterija krenuti u novi radni dan, Ne znam da li si kod mene vidla, Božikovine uzvraćaju pozdrav!
|
|
![]() |
|
Sve sam nekako posložila u svom vrtu, na brdu i okolici. Na kraju sam najmanje zadovoljna sukulentima. Ne sviđaju mi se ovako složeni, nekako mi djeluju "izložbasto", kao da su na prodaju na nekom sajmu cvijeća. Ali puno ih je, nemam mjesta da ih drugačije smjestim.
Evo nekoliko slika, mislim da će ipak biti preslagivanja. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lošinj
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasni su, a iste probleme sa slaganjem imam i ja. Svaki za sebe mi je divan, a kako god da ih složim, nisam zadovoljna. Uvijek mi djeluju bezveze tako na hrpi, a s obzirom na česte vremenske neprilike ne mogu ih rasporediti po vrtu, jer ih je nemoguće zaštititi, a i ptice mi ih unište. Sada su na jednim kolicima, pa ih vozim sim-tam po terasi i kam god da ih stavim zaklanjaju mi pogled prema gredici oko terase i ne valja ![]() Ako tko ima neku pametnu ideju, molim da se javi i pomogne nam ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prvo da pohvalim zacinski vrtic ,lijep je
a sad preslaagivanje sukulenata ![]() ![]() gledam ove tvoje otok,lijepi su oavko na hrpe ,sve zavisi sta ko voli,vidila sam simpaticno POBACANE teglice i slatko je za vidit,gledala sam uredno slozene kao tvoje otok i slatko je za vidit ,al bila bi najzadovoljnija da ih imam manje pa da lijepo stoje negdje u blizini mene da ih gledam sveku minutu |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345346347348349 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |