Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345346347348349 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 08:52
Hvala na posjeti.

Lantana - to žuto je romanija, ima jako sitne cvjetiće.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 09:38
Obožavam tvoje šarenilooooooo
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 15:48
OTOK,
napokon sam prelistala zaostale stranice.
Kako vidim, kod tebe i "kamen oživi", Clap, u predivnom novom kamenjaru, prepunom biljčica, bodljikavaca i cvjetića.
Uživam šetati tvojim stazicama među raznim bojama, između neba i mora.
Sve se mislim da jednom dođem i uživo vidim tu ljepotu.
Puno pozdrava i smile79.

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 16:25
Prekrasno,rascvjetano.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 16:34
koje šarenilo,predivno je...a kakvu to zemlju imas u vrtu crnu..jeli ti kupovnu zemlju u vrt stavlas?
sad cemo te uvjek davit da nam stavljas slikice kamenjara,bas bi rado vidla ga opet
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 13:51
Kamenjar - pa nakupovala sam se zemlje svih ovih godina, ima dosta kupovne u vrtu.
Lošinj

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 14:04
Evo još jednog malog vrtića u kamenu - tu sam potrpala aromatično i začinsko bilje - pelin, menta, melisa, kadulja, timjam, ruta, bosiljak, origano. peršin, celer, vlasac, a ima i jagoda i artičoka

Ovo je vrkuta

A bijeli centranthus ruber se sam umiješao u ovo društvo

Lošinj

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 15:45
Ovo danas mi je bila malo poduža šetnja ali jako, jako lijepa.
Najprvo sve pohvale za novi kamenjar, tako san mu se naveselila ko da je kod mene. Jako je lijepo i prirodno posložen.
Tvoji tulipani su me oduševili i ja ću isto izdvojit najelegantnije bijelo-zelene smile71
neki dan smo te spominjale na kafe, jer smo pričale za centrantus alba, pa san se sjetila kad si napisala da kod tebe na jednom mjestu, negdje na livadi, raste puno bijelog centrantusa na divlje.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 17:55
za kamenjar Thumbs%20Up  nego, taman kad pomislim ovo je naj biljka, iznenadi me iduća smile227i  začinsko bilje si lijepo  uspjela uklopiti.
Pravi ne mali raj Smile
Neka se sve zeleni
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 20:35
Korijenko - tvoje grote su nedostižne, ali mene i moje vesele.
Danas sam u onoj mirisnoj gredici ugledala tvoje kane, izvirile su iz zemlje, a ja sam naravno zaboravila da sam ih i tamo posadila. To će sada biti kombinacija aromatičnog bilja i kana LOL .
Centrantus kod nas malo tko ima u vrtu, jer raste svugdje okolo. Bijeli je izgleda puno rjeđi nego crveni (ima ga i jače crvene boje i malo bljeđi, roza).
Sad kad cvate morat ću obilježiti koji su bijeli i pokušati ga razmnožiti.

Hvala ti Klimatis, nije baš raj, ali ja uživam.
Lošinj

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 20:53
Bravo za začinsku gredicu,vjerujem da lijepo mirišiTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 23:43

Otok, kak možeš reći da to nije raj? A kaj onda je?
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 23:48
pravi kulinarski raj
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 00:13

Clap
Osim boja, ima tu i lijepih mirisa iz zacinske gredice.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 06:10
Draga Otok, krasno si složila i začinski gredicu, miriše do mene.. Tako i moj kamenjar miriše na majčinu dušicu, ružmarin, kadulju, smilje... Sve redom vaši darovi su mi blizu terase i blizu srca!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 06:29
Nakon posjete tvome vrtu mogu punih baterija krenuti u novi radni dan, Ne znam da li si kod mene vidla, Božikovine uzvraćaju pozdrav!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 11:41
Sve sam nekako posložila u svom vrtu, na brdu i okolici. Na kraju sam najmanje zadovoljna sukulentima. Ne sviđaju mi se ovako složeni, nekako mi djeluju "izložbasto", kao da su na prodaju na nekom sajmu cvijeća. Ali puno ih je, nemam mjesta da ih drugačije smjestim.
Evo nekoliko slika, mislim da će ipak biti preslagivanja.

Lošinj

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 11:47
smile120savršeni su i ovako bez preslagivanja djeluju fascinantno
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 12:08

Prekrasni su, a iste probleme sa slaganjem imam i ja.
Svaki za sebe mi je divan, a kako god da ih složim, nisam zadovoljna.
Uvijek mi djeluju bezveze tako na hrpi, a s obzirom na česte vremenske neprilike ne mogu ih rasporediti po vrtu, jer ih je nemoguće zaštititi, a i ptice mi ih unište.
Sada su na jednim kolicima, pa ih vozim sim-tam po terasi i kam god da ih stavim zaklanjaju mi pogled prema gredici oko terase i ne valja  Confused.
Ako tko ima neku pametnu ideju, molim da se javi i pomogne nam  Wink.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 12:49
prvo da pohvalim zacinski vrtic ,lijep je
a sad preslaagivanje sukulenata LOLodvalila sam na anastazijine ,zamisljam kako ih vozika tamo ,ovamo LOLdobro je nisam jedino ja fizički radnik svojim sukulentima i kaktusima ,obozavam ih ali brate mili umorise me nosajuci
gledam ove tvoje otok,lijepi su oavko na hrpe ,sve zavisi sta ko voli,vidila sam simpaticno POBACANE teglice i slatko je za vidit,gledala sam uredno slozene kao tvoje otok i slatko je za vidit ,al bila bi najzadovoljnija da ih imam manje pa da lijepo stoje negdje u blizini mene da ih gledam sveku minutu
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345346347348349 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,875 sekundi.