Dalija, Georgina - Dahlia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 24> |
Korisnik | |||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ajama, to ti je kartoncic od te vrste....zao mi je sto ju nisam ljetos slikala, cvjetovi su doslovno bili velicine glave...... ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
||
Zbog tezine cvjetova ju obavezno vezem.... |
|||
![]() |
|||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
||
malo sam googlala ,stvarno.pa to je super.gdje se to može nabaviti.moja mama obožava dalije .to ja cvijeće njene mladosti a ima 78 godina
|
|||
![]() |
|||
||
Ja sam je kupila prije 2 god. u Bauhausu....vjerujem da bi trebalo biti i sada. Ili pogledati u nekoj boljoj polj. ljekarni.
|
|||
![]() |
|||
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
||
Cure, što je s dalijama, dugo nitko ništa ne piše. Jesu li počele cvjetati. Ja sam na dvije primjetila pupove. Moje nekako sporo rastu. Sve su kupljene kao visoke, a ja vidim da neke koje su nikle prije mjesec dana ne idu više od 15 cm kao i ona koju sam kupila kao nisku. Dobro, nije sad to neki problem, samo neka cvjetaju, ali eto zanima me.
|
|||
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|||
![]() |
|||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
||
Imam jednu jedinu kaktus daliju .Visoka je već oko 70cm ali još nema pup
|
|||
Pozdrav iz Osijeka
|
|||
![]() |
|||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
||
Još nije vrijeme dalija, moje isto imaju pupove (dvije) a nekolicina još raste i skuplja snage za cvjetanje..
|
|||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|||
![]() |
|||
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
||
Josipovac,Osijek
|
|||
![]() |
|||
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
||
Morena vrlo lijepe dalije imaš. Posebna kombinacija boja. Je li ovo patuljasta. Jesi ih kupila, sijala ili su iz gomolja kojeg si sama sadila. Ja sam prije par dana kupila patuljaste (cca 15 cm imali su crvene, žute ili crvenožutue. Slatke su i lijepo cvjetaju. Ali to je plastenički uzgoj.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Pincirate li dalije? Čitala sam negdje da s pinciranjem treba početi kada je biljka visoka cca 40 cm. Moje dvije su tu negdje s visinom, ali čekajući tu visinu one su formirale pupove. Toliko žarko želim da vidim njihov cvijet da mi ga jako žao otkinuti. Znam da je to za dobrobit daljnje cvatnje, ali sam jako neodlučna. Što vi radite u takvim prilikama.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
||
Ovo su kupljene na tržnici.Probala sam jednom saditi gomolj,ali nisam bila zadovoljna,hrpa listova i 2-3 cvjetića. |
|||
Josipovac,Osijek
|
|||
![]() |
|||
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
||
ja to ne radim...samo ih pustim jer kako jedni cvjetovi odlaze drugi dolaze. samo otkidam ocvale cvjetove da potaknem daljnju cvatnju i tako mi dalije cvatu sve dok mraz ne bude..ako zeim neku boju onda ostavim par cvjetova da se formira sjeme znajuci da biljka nece bit ista ko maticna nego slicna |
|||
![]() |
|||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
||
Prekrasne su! Meni su izmrzle ove zime u zemlji, nisam ih vadila van i kupila dvije nove, u važu su na Krku pa neznam kako će im biti...
Koliko se one šire?
|
|||
Rijeka
|
|||
![]() |
|||
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
||
vecinom se ne sire, osim ako ne otkines gomolj i posadis posebno.
|
|||
![]() |
|||
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
||
Imam daliju, no uopće se ne razvijaju pupoljci.
|
|||
![]() |
|||
||
I kod mene je isti takav problem.....lijepo se razvija ali nema niti jednog pupoljka. |
|||
![]() |
|||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
||
ni kod mene nema cvitova...biljka inače super izgleda
![]() |
|||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|||
![]() |
|||
||
ja sam par puta imala takve dalije.Sađene iz gomolja.Samo lišće,bez cvjetova.Sad otkidam ocvale,suhe cvjetove i sakupljam sjeme. |
|||
Josipovac,Osijek
|
|||
![]() |
|||
||
I dalje nema nijednog pupoljka, akod vas? |
|||
![]() |
|||
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
||
Nema ni dalje.
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |