Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 63> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čestitke na najnovijim uratcima. Satovi su ti predivni.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Jani radovi su
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
preprekrasno.i tebi curice čuvam sutra fige da sve prođe kako želiš i više od toga
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Sve jedno ljepše od drugoga
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Prekokrasno Jani
![]() |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
jani
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
jani..ne mogu da ne komentiram radove, ali satovi su mi
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Tara - da samo vidiš kako "rastem"......hvala ti draga moja prijateljice na takvom komplimentu
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Jučer vidjela satove uživo, to su prava remek djela
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Draga Klara - a što odgovoriti na ovako predivnu poruku nego hvala, hvala od sveg srca
![]() |
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
djaga moja, ono što ti najviše treba za subotu su prekrasni radovi i topla duša za štandom... a to oboje imaš... ![]() i kad tome dodamo dobre želje (a i pokoji Očenaš na nakanu da bude i više nego uspješno) - dobitna kombinacija je tu... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Kiki, hvala Klara
![]() Klara - moraš uzeti u obzir da sam doma, ne radim, djeca velika, muž na poslu i imam jako puno vremena za svoj hoby.
Hvala na dobrim željama za subotu, trebaju mi......
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga jani, nevjerojatno koliko toga stigneš napraviti... ![]() satovi... mmmmmmmmm... ![]() sreeeeetnoooo u subotu... ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Satovi
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Hvala Mamina i Maris - drago mi je da vam se sviđa ono što radim
![]() |
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jani,prekrasni radovi,a satovi mi se posebno sviđaju
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Samo ti nas bombardiraj sa ovakvim lipotama-PREKRASNO
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
A da nije bilo tebe, ne bi bilo ni ovog sata......hvala ti još jednom!
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |