Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cikas - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cikas - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 25>
Korisnik
Poruka
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 13:13
Baška Voda
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 13:14
Baška Voda
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 13:20
Baška Voda
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 13:21
Baška Voda
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 13:22
Baška Voda
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 13:25
Možda netko ovde prepozna koja je ovo biljćica, dobila sam granćicu ali neznam od čega!

Baška Voda
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 14:01
cikas skulptura je divna, nema riječi. A i cvijeće naravno, a onaj prijatelj što pozira kod jagoda, nisam baš sigurna da ih možda ne želi pojesti. ha ha.
biti će to krasan vrt već vidim.
belica,zagreb
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 20:04
krasno
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 23:26
skulpture,kamen,cvijeće,pogled,krasno,krasnosmile79
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 07:35
Divne su mi tvoje slike na kojima se, uz cvijeće i skulpture, vidi i panorama...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 687
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 14:05
Cikas moja draga, imaš muža sa ZLATNIM rukama...
Ona slikica kaktusa na vrhu str mi je aaaaaaajmeeeeee, lipo, lipooooooo...
ma sve ti je lipo, ti si se sigurno već i štufala jagoda, ja jučer prve 2 zrile ubrala i dala ih mojoj mezimici da ih pojede.....

pozz
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 14:16
prekrasne slikice i cvijece
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 17:12
A Cikas što da kažem,a da ne ponavljam već napisano.Onaj tko ti radi skulpture zaslužio ja malo više prostora od tvojih stranica,svaka čast.Naravno,tvoje cvijeće i kamenje time nije palo u drugi plan,a pogled da ne govorim.
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 23:27
Cvjetna družino evo me opet s vama, nije me bilo dva dana ali po povratku kući večeras prvo za komp da vidim šta ima. Juče i danas pasla sam oči po vašim kotinetalnim vtrovima, nauživala se lipote, obišla tri vrtna centra u Zagrebu! Za to vrime MM i MS bili su vridni, dočekali su me večeras sa slikama koje odmah dilim s vama.Pravili su konstrukciju za zaštitit pomidore i paprike od sunaca i razvukli cjevi za navodnjavanje, a sutra bi tribali razvuć mrižu!

belice, moon, sarajka,Anaida, palčice, stefice.n,Camelia hvala vam na komentarina posebno za rad MM, vidim da mu to puno znaći!
palčice viruj mi da sam ja pojila samo jednu jagodu, imam unauka koji ih tamani a unučica je više za konkretnije stvari.
Baška Voda
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 23:29
bravo za vrijedne majstore
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 687
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 08:46
A Cikas :), pa ti si najsritnija žena sa takvim muškićima...svaka im čast..imaju zlatne ruke, čuvaj ih i pazi

a tu konstrukciju bi ja mogla pokazat i mm hehe, makar znam da mi od toga nema ništa
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 21:58
Sve je prelijepo ali skulpturama se posebno divim ,inače ih obožavam.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 23:07
Posebna mi je ova isklesana u stini, bravo krasan prizot Clap

život je more
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 19:56
Možda nisam na pravoj temi, ali moram pokazat
kako su moji pomidori, paprike, salata i jagode dobili "šeširić" da ih štiti od prejakog sunca!

Hvala MM i MSS!
Baška Voda
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 20:01
Btavo za tvoje pomagače, izvrsni su i jako vrijedni
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.