Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 134> |
Korisnik | |
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bas su vam lijepi bodljici...da se oci odmore.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Kazu jedan ali vrijedan ...Moj prvi cvijetic od kaktusa ove godine .
![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasno ti cvjetaju Mali kaktus
![]() Ja mislim da su to dvije mam. skupa sijane |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
mali kaktus....baš su se rascvjetali
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Bigulicu im. Niš ne razumijem. Jedna vrsta mamilarije sa dvije boje cvjeta. Ili dvije različite vrste mamilarija zajedno sijane ?
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Lijepo ti cvjetaju kaktusi @mali kaktus.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Pinus, hvala na informacijama i linku!
|
|
![]() |
|
Da ja ne bi pisao „bajke“ o razmnožavanju Blossfeldia čitam OVDJE da se može razmnožavati sjemenom a isto tako i malim kaktusima koji rastu oko matične biljke.
|
|
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Svaka čast, kod tebe se uvijek nađe nešto rijetko. Znaš li možda kako se razmnožava, samo sjemenom ili narastu mladi odraslog kaktusa?
|
|
![]() |
|
Kada sam napisao da je to kaktus rekorder mislio sam na njegovu „veličinu“ od 1,2 – 2 cm u promjeru kod odraslih kaktusa. To je Blossfeldia. Ova vrsta kaktusa se smatra najmanjim kaktusom uopće. Vidio sam da ga nekolicina forumaša ima cijepljenog na plemku. Tada naraste nešto veći. Moja je navodno sijana 2001 god.
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Bravo Pinus......krasno kao i uvijek!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Pinus, odličan je malac! Kako se zove?
|
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Super je rekorder, a i svi ostali, naravno!
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Pinus još jedan
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
![]() Ovo je moj rekorder ! |
|
![]() |
|
Sada mi je jasno zašto si izabrala ime Plava Digitalna.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |