Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 155156157158159 165>
Korisnik
Poruka
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 21:19
Gdje si samo našla te krasne božure smile93??? Inače me kod tebe raspamete hibiskusi al ovaj put su ih božuri nadmašili. A imaš i lijepu kolekciju hosta.
Bromelia svaka čast, čega god se u biljnom svijetu prihvatiš ide ti. Kod tebe baš sve biljke daju maksimum, pa čak i još malo više Smile.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 22:55
prekrasno ti je sve od hibiskusa, božura , šolmija, vučika do hosti, reci mi molim te kako ti je glicinija?
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 23:00
Lijepo, sve od reda..... ne znam što izdvojiti.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 23:11
vrtna pelargonija je interesantna sa svojim cvjetićima, ne znam trebam li još i ja pohvaliti tvoje hibiskusesmile113
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 05:32
divne slike tvojeg vrta, a i stanovnika teglica, neznam što bih ti više izdvojila, hm lupinuse, hibiscuse, hostice, ma zaista je sve lijepo.Heart
belica,zagreb
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 09:09
Horti hvala na pohvalama nije to baš tako ima tu i uspona i padova ....božure je prijateljica nabavila u Zagrebu ja još nikad nisam naišla na njih a tražila sam ih godinama, posađeni su prošle godine i jako su se dobro pokazali za sada vidjet ćemo dogodine...volim egzotične biljke i uvijek ih nabavljam ili dobijem od mojih prijateljica ali ova zima me je unazadila i puno razočarala tako da sad nastojim nabavaljati samo trajnice...ali pošto nisam karakter što se tiće cvijeća možda opet koja uleti ...

Enrikova nona glicinija se je oporavila i potjerala lisće i nešto cvijetića ali je izostao onaj prvi cvat kada je biljka najljepša...
još jednom zahvaljujem što šetate mojim biljnim carstvom..dođite opetsmile78
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 09:15
Perunike, klematisi, irisi, campanule cvijetaju ovih dana pa evo malo sličica

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 09:17
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 09:18

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 13:55
Vrtić kakav volim!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 14:01
Došla sam opet smile78jer je tvoj vrt jedan od kojih koji nikada ne zaobiđem. A o njemu sam već sve rekla Wink !
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 14:36
predivno, koliko plavog cvijeća Clap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 15:36
Vrt koji se ne propušta!  Koliko raskošnih ljepotica!
Draga Bromi, bravo, to je pravi cvjetni raj.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 10:26
prekrasno kao i uvijek smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 22:00
uh  raspametila sam se ,kakav vatromet boja,predivnosmile79
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 22:02
Koja predivan kombinacija boja i cvijeća. Bravo majstorice! Clap

život je more
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 08:00
Potpisujem Lantanu,prekrasne kombinacije boja ...Jako mi se svidja vrt.
Velika gorica
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 08:04
Došla i ja uživat malo u tvojim bijama. Baš mi paše u ovo tmurno, kišno jutro.
Nego,... kako tvoj najljepši mali cvjetić?
La donna per piccola che sia

vince il diavolo in furberia

Ivanić grad
Na vrh
dadacvjetić View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 362
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadacvjetić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 10:22
Bromi cvijeće je predivno, šetajući kroz tvoj vrt čovjek stvarno napuni baterije, a dobije i puno novih ideja. smile127
Još jednom veliki bravo, a malom anđelusmile78.
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2012 u 08:49

I opet sam uživala šetajući tvojim vrtom.

smile79   tebi i anđelčiću!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 155156157158159 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.