Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vrt i okovrt:)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vrt i okovrt:)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 20>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 21:32
volim ovaj vrt i rado sam u njemu...evo danas sam malo slikala ,nisu mi slike neke zurila sam,al bar malo da ga vidis

pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 21:57
joj echeverie i čuvarkuće su ti famozne, ja ih obožavam Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 20:08
evo malo kombinacija voća, povrća i začinaSmile

cvjetak mandarine

bit ce i aronija

blitva i rikola

i grasak ima bas sladak cvjetic

jedva cekam strudluTongue

menta i kadulja

bosiljak

citrus timijan, da bar vama moze zamirisati!

smile79 do slijedecih slika!!
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 13:00
hvala, mali kaktus i RS, obozavam ihHeart

bina, hvala sto si dosla:)

kamenjar, da ih ti nisi brizno cuvala po zimi ne bi bile takve

smile79
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 22:28
wau nisam ih nikad brojala ,nisam ni znala da ih toliko imas Smilema ko ce sve izbrojat od onoliko lijepog cvijeca ,kaktusa i sukulenata..obozavam tvoj vrt ,kad odem u njega nebi izlazila ..

Vir
Na vrh
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 15:22
teško je nešto izdvojiti, sve baš sve me je očaralo, sve je prekrasno ......
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 14:31
vau, vau, vau...prelijepa zbirka, klanjam seWink
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 21:05
Ni slučajno nisi dosadna,lijepa kolekcija echeveriaClap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 21:03
evo da i tu stavim echeverijice, stvarno ih volim pa sam malo mozda i dosadna s njimaEmbarrassed

Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 20:40
je, je petunija jeSmile hvala:)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 16:07
Draga Kikach kod tebe svakakvih lijepi i neobičnih biljkica! Sve ti je tako lijepo draga,a posebno me se dojmila ona crvena kalanchoa sa onim obješenim cvjetićima i ona šarena petunija? Jel je to petunija!?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 16:00
Tea, lorica, kamenjar, klimatissmile79 hvala!
Klimatis, jedan mi se osusio, tj povenuo..ne znam zasto, i to dorothy walton..bas mi je bilo zao. posisala sam ga do temelja, mozda krene. sa strane mi je izbacio novu zilu, tak da bar znam da je ziv. ostali su se ok prilagodili. ovo mi je tek prva godina s njima tako da se ucimSmile ali sam se skroz zaljubila u njihSmile
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 15:03
Svratila vidjeti kako napreduju klimatisi, kad ono imam sto i vidjeti, dugine boje kod tebe bravo!
Neka se sve zeleni
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 21:21
Originalno poslano od člana kikach kikach napisao:

evo svima jedna namiguša od moje pesiceTongue

pozzSmile

zlato moje kako sam ja nju pozelila ...pusa mojoj miloj i dragoj ljepotici ..mislim to je za cupavicu
a sad evo i tebi jedna pusaaaaaaaaa ..dobila si danas rozi pakujac kod mene je ,cuvat cu ga za tebe

Vir
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 16:11
smile227 koje boje pakujca, a onaj barbi tek....
kaktusinjak je odličan
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 15:22

evo svima jedna namiguša od moje pesice[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley17.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Tongue" />

[IMG]http://i1220.photobucket.com/albums/dd445/kikach101/DSC01677.jpg" />

pozz[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

Evo i peseku jednaWink
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 15:21

Tea hvala ti puno, bas me razveseli kad dodjes pogledati moje biljcice[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot134.gif" height="63" width="65" align="absmiddle" alt="smile79" />

cvijetićljubac, tako sam se i ja pitala prosle godine..pa malo dobila, malo trazila, ima ih dosta na placu kod bakica i u bauhausu:)

hvala ti moon[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot134.gif" height="63" width="65" align="absmiddle" alt="smile79" />

Drago mi je jer baš s veseljem dođem i opušteno odem smile78
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 15:18
evo i tebe kod mene anđelka:) hvala ti na komplimentimaSmile
ovcica, hvala i meni su tvoji pakujci prekrasniSmile rado ti odvojim rozi kad ojaca, a pesek stvarno je moj najljepsi cvetekTongue 
Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 15:08
Posebno me se dojmio kaktus u kamenu, pa pakujac (rozi naročito!), a pesica je najljepša
Život je more...
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 20:07
Kikach prekrasne primjerke imaš,neznam kojeg bi mogla izdvojit.....ali znam da mi ti vaši prekrasni vrtovi nabijaju komplekse
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.