Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 136> |
Korisnik | |
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posadila bi clematis da mi sakrije susjedov zid ali u tom slučaju bio bi više u hladu nego na suncu.Sunce bi imao samo sat-dva ujutro.Misliš li da bi mu to odgovaralo''?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saana ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
hvala za odgovor, ja sam kupila snow queen i miss bateman, nadam se da će cvjetovi biti lijepi, moja prijateljica ima bijeli prekrasan je nije se mogla sjetiti imena al kaže nije ni jedan od mojih, neko žensko ime, možda je i njen baš taj gladys oduševljena sam cvjetovima koje ima taj njen clematis - jaoooo koliko vrsta ima samo bijelih a gdje li su i ostali...... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
KATRUŽA,FREE,klematisi su vam prekrasni!!Milina ih za gledati.svaka čast!!!
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
![]() |
|
Robby ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Katruža, Free, dakle predivni su svi, tako zdravi i bujni i rascvjetali,Bravo!!!!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Svi vaši klematisi su mi prelijepi, ali ovu su mi najdraži !! Pravi ljepotančeki !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Saana, moj je bijeli Gladys Picard.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Zribal, super ti je ova ideja :)
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Katruža, čovjek poželi cijeli vrt posaditi samo clematisima, kad vidi ovu tvoju ljepotu. Zaista prelijepo, uživajte u njima.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
saana ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
Katruža prelijepi clematisi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Robby, Katruža prelijepi su vam klematisi.Bravo
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Katruža, divni su ti :)
Gdje su posađeni u tegle ili...? Posebno mi je zanimljivo gledati montanu rubens, budući da je i ja imam. |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Evo malo i mojih
Clematis montana Rubens Clematis "Margaret Hunt" Clematis "The President" Clematis "Gladys Picard" |
|
![]() |
|
Anaida clematisi su prekrasni, ovi bijele boje koja je sorta - mislim ime ?
jedva čekam da i moji procvjetaju, ove godine sam kupila nekoliko komada planiram uljepšati pogled na susjedov zid, |
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
ma pokopat ću se, moji svi tek u pupovima, neznam zakaj kod mene svo cvijeće kasnije cvate, ruže i sve, nemreš dočekat....
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
Robby ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
24crogirl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Ožujak 2012 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 59 |
![]() |
|
24crogirl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Ožujak 2012 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 59 |
mene zanima je li ovo klematis???davno sam nesto posadila iza kuce uz ogradu,sjecam se da su cvjetovi na pakiranju bili plave boje,i onda kad je izniklo netko od ukucana je kosilicom lijepo sve pokosio,i moj psic mi je prije mjesec dana pokazao tu mladicu koja se borila za opstanak,znaci tu je vec vise od 5 g. i ne da se...
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Star je četiri godine. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |