Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 125> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovi podrapani listovi hosta koji se vide kad se bolje pogleda su posljedica tuče. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Perla, ako misliš na smeđe-narančastu ispod tradescantie zebrine to je Heuchera Caramel. Trenutno je takva boja, ali se dosta mijenja. Stvarno se ne sjećam više gdje sam ju nabavila, imam ju već par godina. |
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Vratila sam se još jednom. Zaista ti je sve prekrasno. Uživala sam u šetnji.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
krasno ,krasno ,krasno
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Ovo je slika za moju dušu. Ti znaš da mi se sviđa cijeli tvoj vrt, koji u svako doba ima svoju čaroliju. Hostinjak je prerasan i prostran, ali ova gužvica.... ![]() Posebnu pozornost mi je provukla heuchera nad hostom u centru, a ispod puzavca. Gdje si to nabavila? |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovdje su sve riječi suvišne,raj za dušu i oči
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ja bih rekla isto što i bebolina
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Koji predivan vrt
![]() Stvarno ne znam što bi izdvojila....... |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Zeleni je raj, raj za dušu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Potpisujem! |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
ma kakvi zadavila, tako je ugodno gledati tvoj vrt i orhideje,
|
|
![]() |
|
dijana, ne bi vjerovala, ali ja sam ovoga velikoga, jedne godine (ne tako davno) kupila, čini mi se u Bauhausu, za nekih 40 kn. Samo treba tražiti, zna se naći povoljno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Preljepo. ćupovi su mi tiha patnja. ali nit imam mjesta za njih, a i bezobrazno su mi skupi tako da sam uživala u tvojima
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ostala sam bez teksta od ljepote
|
|
![]() |
|
![]() ![]() To bi bilo to za danas. Stvarno sam vas zadavila, ali kaj mogu kad toliko toga sada cvate ![]() Bigi , Winnie i ja ti šaljemo ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Neke novije procvjetale orhideje koje mislim da nisam još slikala ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kad gledate ove slike, molim nema smijanja i zamišljanja mene kako guram ova kolica svaki dan sim-tam po terasi loveći sunce ili pod terasu kad počne kiša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Uz ovakve slike ni ne trebaju komentari.
Ona njuškica u prvom planu je preslatka! |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |